9 C
Zagreb
4.9 C
Zürich
12.5 C
New York
24.7 C
Buenos Aires
30.1 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

MISSION TO LONDON – na dva kotača za Vukovarske leptiriće

Osječke lege Igor Toman i Ivica Lenard, tzv. Mileni i Svileni započinju svoju novu biciklističku avanturu i pozivaju sve ljude dobre volje da se uključe u akciju, prate ih na njihovom putu do Londona i pomognu Vukovarskim leptirićima da osiguraju nastavak programa poludnevnog boravka.

Mileni i Svileni pokrenuli su izazov pod nazivom – MISSION TO LONDON! – na dva kotača! Pročitajte što su objavili na web stranici Čini pravu stvar.

Vožnja bicikla odličan je način, pored toga što nam pričinjava zadovoljstvo, da ostaneš aktivan i u pokretu. Najveća satisfakcija je kada kroz svaku našu novu avanturu na dva kotača nekoga usrećimo. U ovu avanturu želimo uključiti i sve vas kako bi pomogli i pružili podršku djeci na njihovom putu odrastanja.

Krećemo 1. lipnja 2021. u ranu zoru do Svetog Martina na Muri. Nakon toga očekuju nas Graz, Salzburg, München, Augsburg i Stuttgart. No, i Koblenz se čini zanimljiv! I tako mic po mic uz malo sreće da nas ne zaustave policija, virusi i nezgode…hvatamo trajekt iz Dunkerque ili Calaisa i plovimo do Dovera. And finally – here we are London!

Pred nama je put od 2000 km, 6 država, mnogo lijepih predjela, novih poznanstava i na kraju kultni Wembley i bodrenje hrvatske nogometne reprezentacije ….naravno, tu su još zatvorene granice, Covid 19, izolacije, karantene, cjepiva, putovnice….

Zbog svega navedenog trebamo Vašu podršku, isto kao i djeca kojoj doniramo pređene kilometre. Bit ćemo presretni kada na putu budemo čitali vaše poruke podrške koje ste nam poslali skupa s donacijama 🙂

Pratite nas! Izazov postavljen, pustolovina počinje!

Više o akciji na poveznici – činipravustvar

POVEZANI ČLANCI

Najnovije