21.8 C
Zagreb
23.6 C
Zürich
Nedjelja, 13 lipnja 2021
spot_img

Natječaj za dodjelu besplatne školarine za dvogodišnji diplomski studij za pripadnike hrvatske dijaspore

Studij je namijenjen onima koji se žele vratiti u svoju domovinu, studirati i spremno krenuti u karijeru. Prijave na natječaj otvorene su do 5. srpnja 2021. g.

Edward Bernays University College privatna je visokoobrazovana institucija sa sjedištem u Zagrebu koje izvodi programski, sadržajno i metodološki najinovativnije studijske programe u ovom dijelu Europe iz područja komunikacija i turizma te programe cjeloživotnog obrazovanja. Bernays se odlikuje optimalnim omjerom teorijskih i praktičnih specijalističkih znanja te izravnim kontaktom studenata s njihovim budućim poslodavcima.


Edward Bernays University College objavio je da će dvoje pripadnike hrvatske dijaspore dodijeliti besplatne školarine za diplomski studij Upravljanja doživljajem u turizmu. Nastava na diplomskom studiju turizma na Edward Bernays University Collegeu izvodi se na hrvatskom, uz pohađanje određenih kolegija na engleskom jeziku, dok je ispite u sklopu studija moguće polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prilika za studij je jedinstvena budući da se upravljanje doživljajem i iskustvom smatra zanimanjem budućnosti.


Diplomski studij je stoga koncipiran na način da individualno uključuje studente u nastavu i upoznaje ih s najnovijim tehnikama i vještinama gdje je izrazito jaka značajka kreativnost. Teorijska utemeljenost studija, ali i praktična potreba ukupnog turističkog sektora, zbog novih trendova i načina života polazište je i temelj ponašanje potrošača, u ovom slučaju konzumenta iskustva.

Tijekom studija, povratnici u domovinu, imat će priliku izbrusiti znanja o Hrvatskoj kao konkurentnom turističkom brendu, upoznati kreativnost u turizmu te dobiti vještine kojima će biti sposobni strateški pristupiti razvoju destinacije.


Svi zainteresirani kandidati pravilno ispunjen prijavni obrazac i druge pripadajuće dokumente trebaju poslati na adresu e-pošte Bernaysovog prodekana za međunarodnu suradnju adrian.beljo@bernays.hr najkasnije do 5. srpnja 2021.g. Jedan od uvjeta natječaja je i taj da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te A2 razinu znanja hrvatskog jezika.

Za više informacija i sve sastavnice prijave posjetite stranice natječaja na poveznici: OTVORI

Tekst: M.R./ Edward Bernays

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,103ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije