7 C
Zagreb
1.9 C
Zürich
8.3 C
New York
18.5 C
Buenos Aires
18.4 C
Melbourne
Utorak, 23 travnja 2024
spot_img

Izvještajna Skupština NK Croatia Zürich: Sportski i financijski uspjeh zahvaljujući igračima i upravi kluba

NK Croatia Zürich iskoristila je popuštanje mjera prouzrokovanih pandemijom korona virusa za održavanjem izvještajne skupštine kluba, kako bi svojim članovima podnijeli izvješća o radu kluba.

Skupštinu je u ime upravnog odbora otvorio Stjepan Špehar predsjednik kluba, koji tu odgovornu funkciju obnaša već sedmu godinu za redom i čini to vrlo uspješno, što se vidi i na sportskom polju.

Za voditelja Skupštine izabran je dugogodišnji član kluba Željko Pavić, koji je također pozdravio sve članove zahvalio im se na odazivu, te je riječ predao predsjedniku kluba, koji je podnio izvješće o radu i stanju kluba od prošlogodišnje Skupštine kluba.

Špehar je tako istakao zadovoljstvo stanjem u klubu, kako na sportskom planu, tako i na ljudskom s obzirom na pandemiju klub je opstao bez većih poteškoća i spreman je za nove sportske izazove. Stanje financija također je zadovoljavajuće i stabilno.

Sportski šef kluba Robert Ćurić izvijestio je članove kluba o sportskom dijelu, pa je istakao da je stanje u svim momčadima zadovoljavajuće i da je uprava u vrijeme korona virusa uspjela registrirati i Seniore 40+, koji imaju i svog trenera Gorana Papića, te će za slijedeću sezonu i oni zaigrati. Ima odlazaka i dolazaka igrača što je normalno, ali će se raditi na tome da se nađe za sve momčadi još igrača, posebno za seniore 40+. Uspjeh kluba je i prvo mjesto u grupnom natjecanju hrvatskog kupa u Švicarskoj.

Izlagali su i treneri, pa je tako trener aktivnih Stanislav Blažanović, također istakao zadovoljstvo svojom momčadi, njihovom igrom i nada se da će se taj trend nastaviti. Spomenuo je dobru suradnju sa upravom kluba i momčadi, te se zahvalio upravi kluba na podršci u svemu što je momčad i on kao trener trebao.

Trener seniora 30+ Željko Ćutunić također je izrazio zadovoljstvo stanjem u momčadi, suradnjom sa upravom kluba i vjeruje da će se to i dalje održavati.

Trener seniora 40+ Goran Papić zahvalio se upravi na povjerenju i nada se da će dolaskom novih igrača i oni imati sportskih uspjeha, te će tako i oni doprinijeti općem uspjehu kluba.

U raspravi o izvještajima bilo je pohvala za rad uprave, igrača i trenera, te nije bilo nikakvih zamjerki.

Članovima je predstavljena plaketa HNS-a, koju je savez dodijelio NK Croatia za 50. godina uspješnog rada i promicanja hrvatske kulture i sporta što je drugo veliko priznanje kluba, koje su primili iz domovine.

Pod točkom razno upravnom odboru predložene su neke ideje, koje je upravni odbor obećao do slijedeće godišnje Skupštine riješiti ukoliko bude moguće.

Predsjednik kluba Stjepan Špehar zahvalio se svima na odazivu, zahvalio se posebno svim članovima kluba, bez kojih ne bi bilo moguće ostvarivati nikakve uspjehe, jer su članovi kluba ujedno i najveći sponzor kluba.

Skupština kluba održana je kod dugogodišnjeg prijatelja i sponzora kluba Marijana Lepana u restoranu Büsi u Affolternu i završila je u rekordnom roku.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije