13.2 C
Zagreb
6.2 C
Zürich
7.5 C
New York
16.5 C
Buenos Aires
18.7 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

3.The coklje fest 2021.

The coklje fest nije samo manifestacija i festival suvenira, nije samo promidžba tradicije i baštine na podlozi priče o coklji, već je to pokret za osnaživanje i buđenje bogatog kreativnog i poduzetničkog potencijala Otočca, Gacke i Like.

I ove godine The coklje fest okupit će na glavnom trgu u Otočcu 10. srpnja brojne lokalne OPG-ove i kreativce, proizvođače suvenira i predmeta koji čuvaju tradiciju, predstaviti nove potencijale i talente, zabaviti se uz tamburice, ali i gitare lokalnih bendova i dati jedni drugima bezuvjetnu podršku.

The coklje fest koji je pokrenula Kulturna udruga za baštinu i stvaralaštvo Baštinica je u prvom redu osnaživanje i međusobna podrška, promocija i prezentacija svih potencijala ovog prelijepog kraja.

Organizatori pozivaju sve, iz blizine i daleka da posjete ovogodišnji The coklje fest. “Pokažimo da su najveće bogatstvo ljudi! Poduzetni, kreativni, sposobni, entuzijastični, hrabri,” poručuju Danijela Tonković, Tamara Jurković i Manja Kostelac Gomerčić.

Da bi se događaj mogao održati, pokrenule su gogetfunding kampanju.

Donirajmo i podržimo ovaj događaj da ga uspiju što kvalitetnije organizirati jer je on želja za boljim sutra, volja i stvaranje kao ključ o(p)stanka!

Vidimo se 10.srpnja 2021. na 3. The coklje festu na glavnom trgu u Otočcu.

Donirati se može putem poveznice – gogetfunding kampanja

POVEZANI ČLANCI

Najnovije