19.9 C
Zagreb
17.8 C
Zürich
Nedjelja, 25 srpnja 2021
spot_img

Nakon osam mjeseci javio se Mate Bulić

Veseli nas vijest koju je jučer Mate Bulić objavio na svojoj facebook stranici nakon dugih osam mjeseci koliko je trajao njegov oporavak.

Dragi prijatelji,

evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene.

Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji.

U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu.

Voli vas i pozdravlja vaš Mate.

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,103ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije