9.7 C
Zagreb
10.1 C
Zürich
18.4 C
New York
25.4 C
Hong Kong
25.6 C
Melbourne
Srijeda, 20 listopada 2021

Ultramaraton za Vukovarske leptiriće

Pozivamo sunarodnjake iz domovine i iseljeništva da podrže Marka Bićanića koji po treći put trči ultramaraton za Vukovarske leptiriće. Pomozimo im da mogu nastaviti sa svojim programom

Kada se spomenu Zagreb i Vukovar tu se treći put za redom pojavi ultramaratonac Marko Bićanić koji je protekle dvije godine trčao ultramaraton od Zagreba do Vukovara dug 350 kilometara te je obje godine bio pobjednik. Marko je uz to i viceprvak Hrvatske u trčanju na 100 kilometara.

Ultramaratonac Marko Bićanić

Ovaj ultramaraton od Zagreba do Vukovara u duljini od 344,1 kilometar, etapni je ultramaraton i trči se 5 dana od 19. 10. – 24. 10. 2021. Etape su duge od 48 do 94 kilometra. Kao takav jedan je od najtežih i najzahtjevnijih ultramaratona u ovom dijelu Europe. Utrka se trči u čast hrvatskih bojovnika koji su u ratnim godinama krenuli put Vukovara.

Marko trči za Vukovarska leptiriće

Udruga Vukovarski leptirići brine o djeci s poteškoćama u razvoju te ima za cilj unaprijediti im kvalitetu života te im pomoći u razvoju, da napreduju, uklope se, kao i priliku da budu jednaki kao i svi ostali.

Ljudi rade sjajne stvari, djeca vole biti u Leptirićima koji su im drugi dom, ali imaju financijskih problema. Naime, natječaja od EU iz kojih su se financirali više nema te im je potrebna pomoć dobrih ljudi, svih nas.

Napravili su posebne majice i maske za ovogodišnju Markovu ultru s motivima leptirića, a koje možete imati i vi!

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju kvalitetnih majica m/ž i/ili maski po cijeni 100 kuna za majicu te 50 kn za masku, ispunite ovaj obrazac – OTVORI kojim ćete si rezervirati majice i/ili maske. Svi podatci za rezervaciju i uplatu donacija nalaze se u obrascu.

Rok za ispunjavanje obrasca je 24. 10. 2021. nakon čega će biti podjela.

U OVOJ poveznici možete pogledati TV prilog o udruzi i problemima u kojim su se našli. 

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,103ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije