9.7 C
Zagreb
10.1 C
Zürich
18.4 C
New York
25.4 C
Hong Kong
25.6 C
Melbourne
Srijeda, 20 listopada 2021

NOVI SPOT FRA MARINA KARAČIĆA

Fra Marin Karačić, poznati pjevač duhovne glazbe, objavio je novi spot za pjesmu “Plug” koja je dio njegova drugog albuma “Stvoreni za mnogo više”

Tekst i glazbu ove pjesme sa stihovima u kojima su se pronašli mnogi napravio je fra Marin Karačić, dok je za aranžman zaslužan Domagoj Pavin. Pjesma je inspirirana citatom iz Lukinog evanđelja: “Nitko tko stavi ruku na plug pa se obazire natrag, nije prikladan za kraljevstvo Božje.” (Lk 9,62), a govori o pozivu i odluci.

Spot sniman u okolici Trogira djelo je Andrije Jurčevića, dok je za scenarij zaslužna Katarina Eranović. Glavni lik spota je Pere Eranović, glumac Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu.

“Pjesma je osmišljena u duhu evanđeoske riječi kada Gospodin govori da se onaj koji stavi ruku na plug ne osvrće natrag. Može se reći da je pjesma fratarska i za sve one koji su već u pozivu. Ako jednom staviš ruku na plug gledaj naprijed i sve ono što misliš da ti je teško uz Božju pomoć može se prevladati. Možda bi bilo očekivano vidjeti u spotu nekog orača na njivi, ali upravo smo odabrali drugačije motive koji opet govore o Istome.” – pojasnio je fra Marin Karačić.

“Sa svakim novim fra Marinovim spotom otkrivamo novu, vizualnu dimenziju priče koja stoji iza njegovih stihova te ih uvijek s nestrpljenjem čekamo ne samo mi, već i brojni ljubitelji njegove glazbe u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i inozemstvu,” – s ponosom na zajedničku priču fra Marina i njegove diskografske kuće Laudato MUSIC, rekao je Luka Kotlar, A&R.

 

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,103ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije