2.8 C
Zagreb
0.7 C
Zürich
1.2 C
New York
21 C
Hong Kong
22.4 C
Melbourne
Četvrtak, 9 prosinca 2021

USVOJITE PODUZETNIČKO – PRODAJNI MINDSET UZ VEDRANA SORIĆA

Adria Business Network #18 održat će se 24.11.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb. Događaj organiziraju i vode Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency i Lea Kosović, vlasnica LOL Event Management.

Gost događaja je Vedran Sorić. Kao mladi poduzetnik želio je naučiti što je moguće više stvari – u narodu bi rekli:”bilo ga je posvuda”. Prije dosta vremena pronašao je svoj poslovni put u prodaji kombinirajući ga sa svojom najvećim strastima – automobilskim svijetom i modernim tehnologijama (IT/umjetna inteligencija).

Kroz vrijeme se oprobao na većini pozicija u prodaji – od prodajnog predstavnika, KAM-a, voditelja prodaje, voditelja poslovnog razvoja do direktora prodaje i na kraju izvršnog direktora i člana uprave. Prošao je kroz mnoge izazovne prodajne situacije diljem Svijeta konstantno učeći razumjeti i prihvatiti različite kulture, mišljenja i načine komuniciranja.

Tijekom godina pomagao je mnogim prodavačima, menadžerima i voditeljima prodaje da preispitaju način na koji komuniciraju, pregovaraju i žive u svijetu prodaje – tvrdi da mu je mudra osoba jednom rekla: “U prodaji ne radite – živite ju.”

Ukratko; za njega je prodaja srce, duša i krvotok svakog biznisa.

Nakon panela s našim gostom, slijedi nam osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch kako bi se svi sudionici međusobno upoznali.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina naših sponzora, svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen zato požurite osigurati svoje mjesto putem linka: OTVORI

Dijamantni partner događaja je A1.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana delikatese.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja-Domovina.net, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,103ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije