6.2 C
Zagreb
3.3 C
Zürich
18.2 C
New York
15 C
Buenos Aires
23.3 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

PRODAJNI ENTUZIJAST VEDRAN SORIĆ GOSTOVAO NA ADRIA BUSINESS NETWORKU

Adria Business Network #18 ugostio je prodajnog entuzijasta i konzultanta Vedrana Sorića na svom drugom ovosezonskom druženju.

Događaj je održan u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency i Lee Kosović, vlasniceLOL Event Managementa  u Visokoj školi Aspira koja je partner događaja. Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.  Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Vedran nam je dao osvrt na cijeli događaj: “Oduvijek sam smatrao i smatrat ću da ovakvih evenata gdje se prenosi znanje nikada dosta. Stoga moja poruka bi bila da isto kao što je svatko od nas individua, tako su i naši kupci. Ako vas kupci ne prihvaćaju kao ono što jeste, možda niste idealan prodavač za njih. Možete li dio toga naučiti kako biste smanjili tu razliku – MOŽETE. Možete li se prilagoditi većini situacija i ljudi te biti fleksibilni u svom nastupu – MOŽETE. Na kraju krajeva, to je ono što pravi profesionalci rade. No, možete li to postići u 100% slučajeva – vjerojatno DA kada biste se jako potrudili, no pitanje je ŽELITE LI.”

Željka Barišić, vlasnica tvrtke Forca Digital Agency i jedna od osnivačica Adria Business Networka o svemu ima sljedeće mišljenje: “Izvrsna energija i predavanje potkrijepljeno konkretnim primjerima. Publika je također ostala oduševljena jer ih je Vedran uključio u interakciju. Po prvi puta smo imali umrežavanje uz Sana delikatese u kojima su svi prisutni mogli uživati. Jedna predivna večer koja nas je motivirala da nastavimo dalje s istim entuzijazmom.”

Dijamantni partner događaja je A1 HrvatskarvatskaH.

Srebrni sponzor je ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, Vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana Delikatese.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije