0.2 C
Zagreb
1.4 C
Zürich
6.2 C
New York
20.1 C
Hong Kong
14.3 C
Melbourne
Četvrtak, 20 siječnja 2022

Predstavljanje knjige “Moć uvjeravanja” Mirele Španjol

Četvrtu godinu zaredom Book cafe Paradiso pridružuje se zajedničkim naporima HGK ŽK Otočac u vrlo uspješnom brendiranju Otočca kao mjesta inspirativnih poduzetničkih priča.

Posebno se to ističe kad je ženska strana biznisa u pitanju, nudeći večernji program ove konferencije i svojevrsni after party u opuštenoj atmosferi.

Ovoga puta u goste su pozvali Mirelu Španjol, majstoricu retoričkih alata uz pomoć kojih svakodnevno u poslovnom i životnom okruženju možemo postići bolju motiviranost i jasniju strukturu javnih nastupa koje u konačnici vode do originalnosti govorništva i lakšeg ostvarivanja velikih ciljeva.

Svladavanje novih vještina i edukacija uvijek dodatno snaže i osvještavaju a komunikacijski izazovi današnjice nikada u povijesti nisu bili veći. Zato je ova knjiga namijenjena poslovnim ljudima, studentima, političarima, medijskim djelatnicima – zapravo svima onima koji su ikada stali pred publiku s namjerom da joj prezentiraju svoju ideju, prodaju, informiraju ili uvjere – kako kaže sama autorica. Knjiga je pisana jednostavno i razumljivo te se uspjela lako približiti masama slijedeći brojne uzore u svijetu govorništva.

U proteklim godinama rada i djelovanja, osim ugošćavanja poznatih i afirmiranih autora knjiga i drugih projekata, organizatori su se uvijek trudili skrenuti pažnju javnosti i na brojne domaće potencijale kojima ovaj kraj itekako obiluje. Tako će na događaju biti i Ruža Studer Babić, žena domaćih korijena, porijeklom iz malog sela Lipovlja pored Otočca. Okupljenima će ukratko ispričati svoj inspirativni životni put, od Lipovlja podno Velebita do Schaffhausena i švicarskih Alpi. Iz njezinog iskustva doznat će se kolika je moć umrežavanja i povezivanja ljudi, projekata i ideja, koje su to misli koje pokreću naše iseljenike i gdje živi publika koja najviše prati njezin portal Moja Domovina. Ruža će nam govoriti koliko je zapravo malen put od volontiranja u vlastitoj zajednici do predstavljanja dijaspore u Savjetu Vlade RH.

Book cafe Paradiso – domaćica Tamara Jurković

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

1,103ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

Najnovije