14.8 C
Zagreb
5.9 C
Zürich
9.9 C
New York
16.5 C
Buenos Aires
18.7 C
Melbourne
Petak, 19 travnja 2024
spot_img

MALE TAJNE VELIKIH TIKTOKERA

Adria Business Network #19 održat će se 15.12.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb. Događaj organiziraju i vode Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency i Lea Kosović, vlasnica LOL Event Management.

Dario Marčac ima 26 godina i TikTok je senzacija s pola milijuna pratitelja, a broj svakodnevno raste. On se nalazi u Top 10 Balkan TikTokera i jedan je od organizatora prvog TikTok meet-upa u Hrvatskoj.

Svojim duhovitim sadržajem na spomenutoj društvenoj mreži te brojnim izazovima kojima uveseljava mnogobrojnu publiku, Dario se istaknuo kao jedan od najpopularnijih domaćih TikTokera. Povezujući TikTok s Instagramom Dario ima preko 600 000 pratitelja koji konzumiraju njegov sadržaj. Vodi i kanale za nekoliko brendova koji su među prvima prepoznali snagu TikTok platforme koja je najbrže rastuća, a čiji je koncept drugačiji od Instagrama i Facebooka.

Kroz suradnju s brendovima vodi mrežu najutjecajnijih TikTokera u regiji. Dario se kao primjer spominje i u prvoj knjizi o TikToku koja je objavljena u Hrvatskoj te je u posljednje vrijeme gost mnogih konferencija, panela i podcasta, između ostalog i kao najmlađi predavač na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Nakon panela s našim gostom, slijedi nam osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch kako bi se svi sudionici međusobno upoznali.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina naših sponzora, svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen zato požurite osigurati svoje mjesto putem linka – OTVORI 

Dijamantni partner događaja je A1 Hrvatska, srebrni sponzor ManpowerGroup, dok su pokrovitelji događaja Poliklinika Bagatin i Visoka škola Aspira.

Partneri su Vladimir Abicic Photography, Kupinovo vino – Kupilek, vina Valenta, Kazalište Planet Art i Sana delikatese.

Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress, Akademija Art, Radio 92 FM te Znatko.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije