8.5 C
Zagreb
4.7 C
Zürich
7.3 C
New York
14.9 C
Buenos Aires
16.2 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

POZIV NA ZIMSKU ŠKOLU HRVATSKOG FOLKLORA

Hrvatska matica iseljenika poziva na desetodnevnu Zimsku školu hrvatskoga folklora koja će se održati od 3. do 12. siječnja 2023. u Koprivnici.

ZŠHF obuhvaća program plesova, pjesme, nošnji i glazbala JADRANSKOG PODRUČJA. Polaznici mogu odabrati jedan od ponuđenih programa: PLESTAMBURE (početni i napredni stupanj) ili TRADICIJSKA GLAZBALA.

Glavni voditelj zimske škole je prof. Andrija Ivančan, koji vodi i grupu Ples. Tibor Bun je voditelj Tambura s gostom predavačem Sinišom LeopoldomVjekoslav Martinić je voditelj Tradicijskih glazbala.

Prijavu je moguće izvršiti slanjem popunjene priložene prijavnice na e-mail: snjezana.jurisic@matis.hr. Prijavnice je potrebno poslati do 1.12. 2022.
Zamolbe za oslobođenje od plaćanja školarine treba poslati najkasnije do 1.12.2022.

Osigurali su pristupačnu cijenu školarine u iznosu od 600 kuna / 79.63 eura za sve koji dolaze iz Hrvatske, a Hrvati izvan RH mogu biti oslobođeni plaćanja školarine, za što moraju poslati zamolbu od njihove hrvatske zajednice.
Školarina se uplaćuje tek po dobivenom računu od Hrvatske matice iseljenika i mora biti plaćena prije početka Škole.

Smještaj s punim pansionom organiziran je putem jednostavne nabave za sve sudionike u Koprivnici, i to od 2.1.2023. (dolazak, večera) do 13.1.2023. (odlazak nakon doručka) po povoljnoj cijeni koja s uključenim PDV-om iznosi 320,00 kn / 42,47 eura po osoba/dan. Sobe su dvo, tro i četvero krevetne s kupaonicom. Plaćanje smještaja vrše sami polaznici, unaprijed na osnovi predračuna koji tražite izravno od Hotela Podravina na racunovodstvo@hotel-podravina.hr ili u samom Hotelu plaćanjem na recepciji po dolasku.

Organizatori se vesele vašem dolasku i žele uspješan rad na ZŠHF2023!

Tekst i slike: Snježana Jurišić

Pozivnica za ZŠHF s programom

Prijavnica za ZŠHF

POVEZANI ČLANCI

Najnovije