Naslovnica Hrvatska POZIV NA ZIMSKU ŠKOLU HRVATSKOG FOLKLORA

POZIV NA ZIMSKU ŠKOLU HRVATSKOG FOLKLORA

Hrvatska matica iseljenika poziva na desetodnevnu Zimsku školu hrvatskoga folklora koja će se održati od 3. do 12. siječnja 2023. u Koprivnici.

ZŠHF obuhvaća program plesova, pjesme, nošnji i glazbala JADRANSKOG PODRUČJA. Polaznici mogu odabrati jedan od ponuđenih programa: PLESTAMBURE (početni i napredni stupanj) ili TRADICIJSKA GLAZBALA.

Glavni voditelj zimske škole je prof. Andrija Ivančan, koji vodi i grupu Ples. Tibor Bun je voditelj Tambura s gostom predavačem Sinišom LeopoldomVjekoslav Martinić je voditelj Tradicijskih glazbala.

Prijavu je moguće izvršiti slanjem popunjene priložene prijavnice na e-mail: snjezana.jurisic@matis.hr. Prijavnice je potrebno poslati do 1.12. 2022.
Zamolbe za oslobođenje od plaćanja školarine treba poslati najkasnije do 1.12.2022.

Osigurali su pristupačnu cijenu školarine u iznosu od 600 kuna / 79.63 eura za sve koji dolaze iz Hrvatske, a Hrvati izvan RH mogu biti oslobođeni plaćanja školarine, za što moraju poslati zamolbu od njihove hrvatske zajednice.
Školarina se uplaćuje tek po dobivenom računu od Hrvatske matice iseljenika i mora biti plaćena prije početka Škole.

Smještaj s punim pansionom organiziran je putem jednostavne nabave za sve sudionike u Koprivnici, i to od 2.1.2023. (dolazak, večera) do 13.1.2023. (odlazak nakon doručka) po povoljnoj cijeni koja s uključenim PDV-om iznosi 320,00 kn / 42,47 eura po osoba/dan. Sobe su dvo, tro i četvero krevetne s kupaonicom. Plaćanje smještaja vrše sami polaznici, unaprijed na osnovi predračuna koji tražite izravno od Hotela Podravina na racunovodstvo@hotel-podravina.hr ili u samom Hotelu plaćanjem na recepciji po dolasku.

Organizatori se vesele vašem dolasku i žele uspješan rad na ZŠHF2023!

Tekst i slike: Snježana Jurišić

Pozivnica za ZŠHF s programom

Prijavnica za ZŠHF

Exit mobile version