6.2 C
Zagreb
2 C
Zürich
10.6 C
New York
15.2 C
Buenos Aires
18.5 C
Melbourne
Srijeda, 24 travnja 2024
spot_img

Humanitarna akcija “Veseli Božić” u Grazu – uključite se i uljepšajte Božić djeci bez roditeljske skrbi

I ove godine Stipe Roščić i prijatelji organiziraju u Grazu humanitarnu akciju “Veseli Božić” kojom će uljepšati Božić korisnicima Doma za nezbrinutu djecu.

Dosadašnje uspješne akcije motivacija su Stipi i prijateljima da i ove godine razvesele djecu bez roditeljske skrbi. “Očekujem da će i ove godine biti slično te da ću za poklon po djetetu na raspolaganju imati oko 30€. Uz dječji dom Maestral u Splitu, akcija će obuhvatiti i druga dva doma. Pokazalo se da je najbolje kupiti poklon bonove na dječje ime pa oni sami kupe ono što im treba. Djeca najčešće kupuju praktične stvari, odjeću ili obuću.

Pozivamo sve dobre ljude da nas podrže te da se uključe u ovu akciju. To mogu učiniti putem kampanje Božićni pokloni za djecu bez roditeljske skrbi. Za sve informacije stojim na raspolaganju putem broja +4367763034330,” poručuje Stipe.

Uz novčane priloge, 17. prosinca 2022. 09:00 – 11:00 na stajalištu autobusa, Treffpunkt P+R Webling, Erna Diez Str. Graz prikupljaju se dječje pelene, deterdženti za pranje rublja, vlažne maramice, šamponi za osobnu higijenu te slatkiši, čokolade, bombone.

Podržite ovu, hvale vrijednu akciju i uljepšajte Božić bar jednom djetetu!

Stipu se može pratiti putem facebook stranice:  Kinder helfen / Stipe und Freunde

POVEZANI ČLANCI

Najnovije