14.9 C
Zagreb
6.3 C
Zürich
10.4 C
New York
21.4 C
Buenos Aires
24.9 C
Melbourne
Subota, 20 travnja 2024
spot_img

PORTAL LIKACLUB.eu – BROJ 1 U EUROPI U KATEGORIJI MEDIJA ZA 2022. GODINU

Portal LIKACLUB.eu je prema glasovima čitatelja bio nominiran u top 3 medija na europskoj razini s domenom .eu. 17. studenoga 2022. g. za LIKACLUB.eu stiglo je pravo i veliko priznanje za njihov rad. 

Najčitaniji lički medij, LikaClub u Belgiji je na Eventu u organizaciji EUregistry – odlukom stručnog žiria osvojio 1. mjesto za kategoriju medija u 2022. godini. Ova nagrada je važna za portal LikaClub, ali i za Hrvatsku. Prije dodjeljivanja nagrada održalo se masterclass o zadovoljstvu kupaca, umjetnoj inteligenciji (AI) i drugim temama, predavanja od strane europskih stručnjaka koji su radili za najjače svjetske kompanije. EUregistry je dodjeljivao nagrade najboljim web stranicama s .eu domenom, a LikaClub osvojio je nagradu i pokazao da je vrijedilo pokretanje samog portala.

Nagradu za LikaClub u Belgiji preuzeo je Ante Fumić, poznat po kreativnosti, vrijednosti, poduzetništvu, i kao čovjek koji se zaista trudi da u svemu što pokrene i uspije. Svakako treba pohvaliti i ostalu vrijednu ekipu LikaClub, jer bez njih taj portal ne bi bio to što je on danas. Više to nije samo regionalni web portal, prerastao je u nacionalni, ali sigurno se sada za njega zna i izvan domovine.

Uskoro ćemo napraviti intervju s Antom Fumićem, a do tada mu u svoje osobno ime, ali i u ime našeg portala Moja Domovina čestitam. Također čestitke idu i ostatku tima što vrijedno rade za svoj portal – LikaClub.eu.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije