6.2 C
Zagreb
2.7 C
Zürich
11.1 C
New York
14 C
Buenos Aires
18.3 C
Melbourne
Četvrtak, 25 travnja 2024
spot_img

Miše Sambraillo na međunarodnom natjecanju osvojio brončanu medalju

Miše Sambraillo iz Dubrovnika okićen je na dva svjetska bodybuilding natjecanja brončanim medaljama. Biti treći na svijetu u bilo kojem sportu je veliki uspjeh, posebno kad znamo da je od zadnjeg odličja u bodybuildingu prošlo punih 20 godina.

Nakon što je dva puta bio viceprvak Hrvatske i što se dvadeset godina nije natjecao, bodybuilder i fitnes trener Miše Sambrailo na međunarodnom natjecanju u Europi osvojio je brončanu medalju u kategoriji za veterane iznad pedeset godina. Iako ima već 57 godina Miše je, osvojivši odličje napravio još jedan izvanredan rezultat.

U razgovoru sa njegovom elegantnom i šarmantnom suprugom doznali smo da Miše ima volju i daljnje ambicije. Uz specijalnu dijetu, svaki dan odradi po dva treninga u teretani koju je otvorio 2001. godine u Župi Dubrovačkoj. Uz treninge u teretani radi kao fitness trener. Uz njega bodybuilding treniraju obadva sina, a i supruga Marina zna svratiti. Obitelj Sambrailo voli sport i zdravu hranu jer je u zdravom tijelu zdravi duh. “Treba živjeti normalno, zdravo i prije svega pošteno,” njihova je nit vodilja.

Do ovakvih uspjeha dolazi se samo velikim radom i odricanjem, te uz veliku podršku i ljubav cijele obitelji. Želimo im puno sreće u budućim uspjesima, posebno mladim Sambrailima. Neka im se ostvare sve želje i snovi – od putovanja po svijetu i do kojeg natjecanja u Americi gdje će zasigurno imati veliku navijačku podršku hrvatskih iseljenika.

Ane Stražičić Rodriguez

POVEZANI ČLANCI

Najnovije