Naslovnica Autori Ruža Studer Miše Sambraillo na međunarodnom natjecanju osvojio brončanu medalju

Miše Sambraillo na međunarodnom natjecanju osvojio brončanu medalju

Miše Sambraillo iz Dubrovnika okićen je na dva svjetska bodybuilding natjecanja brončanim medaljama. Biti treći na svijetu u bilo kojem sportu je veliki uspjeh, posebno kad znamo da je od zadnjeg odličja u bodybuildingu prošlo punih 20 godina.

Nakon što je dva puta bio viceprvak Hrvatske i što se dvadeset godina nije natjecao, bodybuilder i fitnes trener Miše Sambrailo na međunarodnom natjecanju u Europi osvojio je brončanu medalju u kategoriji za veterane iznad pedeset godina. Iako ima već 57 godina Miše je, osvojivši odličje napravio još jedan izvanredan rezultat.

U razgovoru sa njegovom elegantnom i šarmantnom suprugom doznali smo da Miše ima volju i daljnje ambicije. Uz specijalnu dijetu, svaki dan odradi po dva treninga u teretani koju je otvorio 2001. godine u Župi Dubrovačkoj. Uz treninge u teretani radi kao fitness trener. Uz njega bodybuilding treniraju obadva sina, a i supruga Marina zna svratiti. Obitelj Sambrailo voli sport i zdravu hranu jer je u zdravom tijelu zdravi duh. “Treba živjeti normalno, zdravo i prije svega pošteno,” njihova je nit vodilja.

Do ovakvih uspjeha dolazi se samo velikim radom i odricanjem, te uz veliku podršku i ljubav cijele obitelji. Želimo im puno sreće u budućim uspjesima, posebno mladim Sambrailima. Neka im se ostvare sve želje i snovi – od putovanja po svijetu i do kojeg natjecanja u Americi gdje će zasigurno imati veliku navijačku podršku hrvatskih iseljenika.

Ane Stražičić Rodriguez

Exit mobile version