7 C
Zagreb
1.9 C
Zürich
8.3 C
New York
18.5 C
Buenos Aires
18.4 C
Melbourne
Utorak, 23 travnja 2024
spot_img

OPĆINA BRINJE ULAŽE U SPORTSKU INFRASTRUKTURU

Upravo onako kako je i planirano, prije početka ljeta završeni su radovi na nogometnom igralištu u Brinju.

Prema javnom natječaju za sufinanciranje izgradnje građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini, Ministarstvo turizma i sporta sufinanciralo je uređenje i opremanje nogometnog igrališta u Brinju.

Važnost nogometnog igrališta u Brinju

Zbog dugogodišnjeg korištenja igrališta na pojedinim mjestima došlo je do oštećenja navedenog te su postojale mogućnosti ozljeda korisnika igrališta. Upravo iz tog razloga i zbog sigurnosti djece, Općina Brinje se prijavila na Javni natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanje sportskih građevina. Kroz navedeni projekt nogometno igralište je rekonstruirano i opremljeno te su radovi završeni i igralište spremno za sve korisnike.

Poziv iz Općine Brinje

Iz Općine Brinje raduju se što će Nogometno igralište ponovno zaživjeti i vesele se aktivnostima Dječjeg vrtića i Osnovne škole na novouređenom igralištu. Općina također poziva i sve lokalne sportske udruge te lokalno stanovništvo da se pridruže aktivnostima i rekreaciji na nogometnom igralištu u Brinju.

Planovi za budućnost u razvoju sportske infrastrukture na području Općine Brinje

Ne treba zaboraviti da Općina Brinje planira u skorijem razdoblju izrealizirati planirani projekt, a to je gradnja Sportskog centra na području općine.

Poruka za kraj

Ovim izrealiziranim projektom – rekonstrukcijom nogometnog igrališta vidljiv je se trud načelnika gosp. Zlatka Fumića, općinskih kolega te naravno i same Općine Brinje u znaku razvoja ovoga kraja i u sportskom smislu.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije