27.9 C
Zagreb
20.4 C
Zürich
21.6 C
New York
9.2 C
Buenos Aires
26.5 C
Melbourne
Četvrtak, 20 lipnja 2024
spot_img

Kutak za djecu – Objavljujemo pobjednike prve nagradne igre

Kroz novootvorenu rubriku “Kutak za djecu” putem portala i društvenih mreža uspješno povezujemo najmlađe iz iseljeništva s domovinom.

Na naš poziv da crtežom prikažu mjesto koji ih veže s domovinom odazvalo se 21 dijete iz iseljeništva. Najviše crteža stiglo je iz Njemačke, dok je jedan stigao iz Norveške. Uredništvo i suradnici portala zahvaljuju svim sudionicima koji su dostavili svoje divne uratke. Najbolji pokazatelj da je poziv polučio uspjeh su javljanja čitatelja koji su pozdravili otvaranje rubrike “Kutak za djecu” te podijelili više od tisuću lajkova svojim favoritima.

Nakon što smo objavili sve crteže na  portalu te na facebook stranici,  pozvali smo 23. svibnja sve čitatelje da odaberu njima najljepši crtež. Iako je svaki crtež bio poseban, zahvaljujući glasovima čitatelja izdvojila su se tri rada. Najviše lajkova prikupio je crtež “Vinkovci” sa 153 glasova. Na drugom mjestu je crtež Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, dok je treće mjesto osvojio Zagreb – Katedrala. Autore pobjedničkih crteža nagradit ćemo edukativnom zelenom pričom Prijateljstvo iz morskih dubina autorice Martine Markov i poklonom Moje Domovine.

Uz čestitke nagrađenima, zahvaljujemo svoj djeci koja su se odazvala pozivu. Nadamo se da će već ovo ljeto posjetiti ta divna mjesta koja su nacrtali. Veliko hvala i njihovim roditeljima i učiteljicama na poticaju, ali i svim čitateljima koji su sudjelovali u glasovanju.

Dok nagrade kreću prema dobitnicima, najavljujemo novi nagradni zadatak sredinom lipnja. Pratite nas…

POBJEDNIČKI CRTEŽ – Vinkovci

POVEZANI ČLANCI

Najnovije