29.1 C
Zagreb
23 C
Zürich
23.7 C
New York
8 C
Buenos Aires
26.9 C
Melbourne
Četvrtak, 20 lipnja 2024
spot_img

Komedija “Sve za ljubav” stiže u Tetovo

Nakon prošlogodišnjeg velikog interesa za komediju kazališta “ZAmKa”, Tetovo ponovno ugošćuje ovu hrvatsku kazališnu skupinu – ovoga puta s novom komedijom pod nazivom “Sve za ljubav”.

U organizaciji Makedonsko-hrvatskog društva, u Tetovu će premijerno biti izvedena predstava “Sve za ljubav” kazališta “ZAmKa” iz Zagrebačke županije. Izvedba je zakazana za 4. studenog 2023. u NU “Muzej grada Tetova” (Dom ARM) s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan.

Režiju za predstavu „Sve za ljubav” potpisuje Štefica Fanjek, a u 60 minuta pratit ćemo mamu Vlatku (Nevenka Žuljević) koja je, standardno za mame, zabrinuta za budućnost svojih sinova – Ivana (Zdravko Munđak) i Zorana (Krunoslav Hublin). Ivan i Zoran nemaju stalan posao, a što je najgore – Ivan nema ženu ni djecu, pa se o njemu brine mama. Vidjevši da “vrag nosi šalu”, Vlatka se odlučuje uzeti sinovu sudbinu u svoje ruke i poziva Maricu (Višnja Dobrotić) koja se bavi spajanjem parova kako bi zajedno izabrale najbolju djevojku za Ivana…

Podsjećamo, ovo kazalište je u istom periodu prošle godine prvi put gostovalo u Tetovu, a ozbiljan interes izazvala je tadašnja komedija “Više sreće drugi put”. Glumci su prepunili Dvoranu Doma ARM, a to je bio i motiv za ponovni posjet – s novom komedijom. Za razliku od ranije, kada je prošlogodišnja komedija bila izvedena na kajkavskom govoru, ovoga puta komedija nam “dolazi” na standardnom hrvatskom jeziku.

Ono što sigurno znamo – smijeh je zagarantiran, a ulaz slobodan!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije