12.9 C
Zagreb
9.4 C
Zürich
19.4 C
New York
9 C
Buenos Aires
26.5 C
Melbourne
Subota, 18 svibnja 2024
spot_img

Emotivan doček Baby Lasagne u Zagrebu

Onako kako je to i zaslužio – od zračne luke do Umaga Baby Lasagna dočekan je s puno emocija i ljubavi.

Da je svojom pjesmom i svojim nastupom osvojio srca, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi znali smo i vidjeli tijekom proteklih tjedana. O podjeli bodova mogli bi mnogo toga napisati ali ionako ništa više ne možemo promijeniti. Pobjedio je netko drugi i Marko Purišić – Baby Lasagna dostojanstveno je to prihvatio.

Grad Zagreb za ovaj događaj u programu dočeka ponudio je dosadašnje sudionike Eurosonga – Let3, Tajči i Emiliju Kokić. Uz razne domaće i strane hitove publika je, čekajući dolazak Baby Lasgane pjevala i plesala.

A da je naš predstavnik uistinu poseban, vidjelo se tijekom njegovog kratkog govora. Uz to što je zahvalio svom timu i svima na podršci, gledajući ushićenu publiku Marko je rekao.  – Mislio sam da će u zračnu luku doći 20, na trgu možda stotinjak, a vas je toliko. Nadam se da ste zadovoljni. Hvala! Dali smo sve od sebe, ne znam da li ste vi to primjetili, mi smo samo klinci, nitko od nas nema preko 32 godine. Nadam se da smo se dokazali, sve smo sami radili, uzimali slobodno s posla i eto, došli smo na tu razinu. Hvala! Potekle su mu i suze radosnice a nakon toga zapjevao je i, usprkos umoru na pozornici bio onaj Marko kojeg smo gledali tijekom svih nastupa na Eurosongu.

Zapjevala je s njim i zaplesala publika koja je svojim dolaskom pokazala da je Marko njihov pobjednik. Emocije koje su jučer potekle na Trgu bana Josipa Jelačića najbolji su pokazatelj da je Marko uspio u nečem posebnom. Oduševio je i ujedinio sve – od umirovljenika do djece koji su s njim ushićeno pjevali – rim tim tagi dim. Jedini zvižduci koji su se jučer na trgu bana Josipa Jelačića mogli čuti bili su upućeni HRT-u.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije