29.7 C
Zagreb
24.7 C
Zürich
22.5 C
New York
8.5 C
Buenos Aires
25.5 C
Melbourne
Četvrtak, 18 srpnja 2024

Makeover zubi protetikom i implatantima u vrhunskoj klinici u Zagrebu

Trebate li estetski makeover zubi porculanskim ljuskicama, cirkon keramičkim navlakama ili trebate implantate radi nedostatka zubi, možda ortodontski aparatić?

Dental Estetic Studio dentalna je klinika u Zagrebu koja ne radi masovni dentalni turizam nego isključivo individualne dolaske pacijenata kojima se jako posvećuju.

Radi velikog iskustva u protetici, estetskoj dentalnoj medicini i implantologiji doktorice Tatjane Knego, koja je ujedno i vlasnik,  klinika se smatra jednom od vodećih u Hrvatskoj i poznata je po izuzetnoj kvaliteti i estetici radova. Tim stručnjaka, doktora, profesora i specijalista uz vrhunsku aparaturu i dijagnostiku omogućava SVE DENTALNE USLUGE NA JEDNOM MJESTU.

Doktorici Knego koja ima ogromno iskustvo povjerili su svoj makeover osmijeha porculanskim ljuskicama ili prekrasnim  bezmetalnim cirkon keramičkim navlakama i mnoge poznate ličnosti iz Hrvatske i Slovenske javnosti.

Porculanske prirodne ljuskice po želji pacijentice
Porculanske prirodne ljuskice po želji pacijentice

Često je takav makeover zubi ne samo estetska promjena na pacijentu nego i ujedno izuzetno  profesionalno odrađeni problemi nedostataka zubi, lošeg položaja zubi, lošeg zagriza ili potrošenosti zubi.

Porculanske ljuskice i cirkon keramički most
Porculanske ljuskice i cirkon keramički most

Radi stručnosti  i velikog znanja oralnog kirurga klinike u implantologiji i regenerativnoj kirurgiji nadomještavanja kosti, u Dental Estetic Studiju rješavaju se i najteži problemi kod ugradnje IMPLANTATA potpuno bezbolno i uz upotrebu plazma sustava koji jako stišava svaku reakciju organizma. Iskustvo tima od 14 – tak godina SA SUSTAVOM ALL ON 4 mostova na vijke na implantatima kod pacijenata koji nemaju više svojih zubi dovelo je do toga da su stotine pacijenata klinike uspjeli totalnu protezu zamijeniti fiksnim All on 4 mostom.

U timu klinike je dvanaestak godina i poznata hrvatska profesorica ortodoncije, tako da klinika u ponudi nudi i sve vrste ORTODONTSKIH APARATIĆA koji omogućavaju brzu i estetski prihvatljivu najmoderniju ortodontsku terapiju.

zubni estetski ortodontski aparatići
Zubni estetski ortodontski aparatići

Doktorica Tatjana Knego poznata po izuzetnom iskustvu u estetici te često i minimalnim intervencijama uspijeva poljepšati osmjehe svojih pacijenata i to ne moraju uvijek biti veliki zahvati da bih Vaš osmijeh zasjao.

Pogledajte naše radove ili zakažite termin još danas ovdje.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije