29.7 C
Zagreb
24.7 C
Zürich
22.5 C
New York
8.5 C
Buenos Aires
25.5 C
Melbourne
Četvrtak, 18 srpnja 2024

Riješite svoje dentalne probleme za vrijeme jednog godišnjeg odmora u Hrvatskoj!

Srpanj je tradicionalno mjesec kad smo najviše nestrpljivi. Domovina i godišnji odmor u krugu najbližih, nadohvat su ruke.

U odbrojavanju do najslađih sunčanih dana u godini, intenzivnije razmišljamo o svom izgledu, ali i o tome kako bi generalno mogli poboljšati naše zdravlje. Sve je to u skladu s pozitivnim globalnim trendom brige o zdravlju i ljepoti, koji je rezultirao porastom svijesti i o dentalnom zdravlju. Stoga posebno mjesto u ponudi zdravstvenih usluga Hrvatske, zauzimaju i vrlo kvalitetni dentalni centri. Razlog više da spojite ugodno s korisnim i u Domovini riješite sve što vas muči a da je vezane uz vaše zube.

Najljepši smo kad se smijemo

Osmijeh i probleme sa zubima odavno nam je dosadilo skrivati, a želimo da naš osmijeh, uz funkcionalni karakter, ima i veliku estetsku vrijednost. Danas je to moguće, čak i kad mislite da za vašu situaciju nema zadovoljavajućeg rješenja. Probleme sa zubima koji su se nekoć dugo i mukotrpno rješavali, moderna stomatologija svela je na svega nekoliko dolazaka stručnjaku. U ovu izjavu vrlo je lako uvjeriti se – dolaskom na pregled!

Štimac centar dentalne medicine već je dulji niz godina popularno odredište mnogih pacijenata koji žive van Domovine. Uz to, naša je najtoplija preporuka za one koji traže vrhunsku uslugu i žele kompletnu dentalnu situaciju riješiti na jednom mjestu. Centar s obiteljskom tradicijom starom 35 godina, zaslužan je za prekrasne osmijehe tisuća zadovoljnih pacijenata.

Na jednom mjestu pokrivene su sve grane stomatologije – od detaljne rendgenske dijagnostike, preko manjih estetskih korekcija uz pomoć zubnih ljuskica pa sve do velikih implanto-protetskih rehabilitacija za slučajeve nedostatka jednog, više ili svih zubi. Sva protetika, uključujući ljuskice, zubne krunice (tzv. navlake) i zubne mostove izrađuje se u sklopu Štimac centra, u njihovom vlastitom dentalnom laboratoriju. To pojednostavljuje i ubrzava tretmane rehabilitacije starog ili dobivanja novog osmijeha, kakvog priželjkujete godinama.

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., spec. dentalne protetike, odgovorit će na sva vaša pitanja vezana uz funkciju i estetske želje za novi osmijeh
Kako planirati dolazak u Zagreb ako želite novi osmijeh?

Sve usluge centra, odnosno stomatološki zahvati u Štimac centru prilagođavaju se vremenskim ograničenjima pacijenata koji žive van Hrvatske. Nakon što se im javite, osoblje centra će vam organizirati termine kako biste u što manje dolazaka riješili svoju dentalnu situaciju. Sama ugradnja implantata može biti gotova u dva dolaska u prvoj fazi terapije (pregled i dijagnostika, eventualno vađenje preostalih zuba i ugradnja implantata) – u istom tjednu. Nakon 3-4 mjeseca, vraćate se u Štimac centar, te u 1-2 dolaska možete završiti svoj proces ugradnje implantata (proba završnog rada i fiksiranje završnog rada na zubima). Za krunice odnosno zubne mostove, bit će vam potrebna 2-3 dolaska unutar 7-9 dana.

Filip Štimac, dr.med.dent., spec. oralne kirurgije, riješit će vas strahova i nedoumica vezanih uz ugradnju implantata

Uz to, Štimac centar svim svojim pacijentima koji žive izvan Hrvatske, uz besplatan klinički pregled i dijagnostiku pruža i besplatan smještaj za vrijeme trajanja terapija u centru. Ne morate brinuti o tome gdje ćete biti u Zagrebu za vrijeme dobivanja svog novog osmijeha.

Stručni savjet za svoju dentalnu situaciju i termin za posjet ovom centru možete osigurati u samo nekoliko klikova ili pozivom na +385 1 3633 602.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije