Braća iz Austrije snimila novi spot – „Prvak si svijeta“

Braća iz Austrije, David i Josip Martino snimili su pravovremeno za finale još jedan navijački spot koji su namijenili „vatrenima“. Ovaj put spot nosi naziv „Prvak si svijeta“.

Mala zemlja s velikom sportskom poviješću – Švicarski mediji o uspjehu vatrenih

Kako švicarski mediji pišu ovih dana o uspjesima hrvatskih sportaša?

Otvorenje izložbe istaknutog Hvaranina i hrvatskog iseljenika Ivana Vučetića na Hvaru

U godini velike obljetnice – 150 godina organiziranog turizma u Hvaru i povodom 160 godina od rođenja „foranina“ i hrvatskog iseljenika Ivana Vučetića, Grad Hvar i Hrvatska matica iseljenika otvorit će izložbu IVAN VUČETIĆ, Foranin sa svjetskom adresom. Svečano otvorenje upriličeno je za 20. srpnja, u 21 sati u Gradskoj loži.

Odlazak – ostanak – povratak – U Osijeku se održao treći hrvatski iseljenički kongres

Hoće li treći iseljenički kongres, kad je u pitanju hrvatsko iseljeništvo nešto promijeniti?

Nije susjedova trava zelenija, nego se tebi ne da kositi

Hrvati su dobri sportaši, glazbenici, Hrvatice su lijepe, muški primjerci su dobri ljubavnici, a dobri smo navodno i u ispijanju alkohola. Ako je vjerovati stereotipima, to je stvarno stanje stvari.

PRODAJA ULAZNICA ZA POLUFINALE SVJETSKOG PRVENSTVA

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava zainteresirane navijače o mogućnosti kupnje dodatnih ulaznica za polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske koja se igra 11. srpnja u Moskvi.

Tragovima Zrinskih i Frankopana – Dabar lički

Tragovi Zinskih i Frankopana u ovom članku vode u malo ličko selo Dabar koje krije mnogo povijesno zanimljivih podataka.

Udruga Iseljenici, povratnici i useljenici na izletu u Zagorju

Tokom izleta u Bedekovčinu, članovi Udruge IPU obišli su tvornicu Grading, uživali u ljepotama Zagorja i diskutirali o daljnjem radu udruge.

Hrvatice iz cijeloga svijeta u Tomislavgradu

Izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske, održati će se u petak, 6. srpnja u 19:00 sati u Tomislavgradu.

52. tamburaški festival mladih Hrvatske bratske zajednice

I ove godine, Hrvatska bratska zajednica oduševila svojim programom sve posjetitelje koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.