Misa na Begovači – Susret u prirodi

U subotu 6. srpnja 2019., pod motom „Bog govori kroz prirodu, priroda govori o Bogu“, održana je u srcu Velebita, na Begovači u organizaciji svećenika Otočkog dekanata, planinarskog društva Gromovača Otočac i DVD Otočac sveta misa.

Meeting G2.5 – Ove godine ne propustite poslovni izlet kod poduzetnika Ante Gotovine!

Ove godine sudionici G2 Konferencije na poslovnom izletu imati će priliku uživo više saznati o biznisu koji danas vodi nekadašnji slavni general, a danas uspješni poduzetnik Ante Gotovina.

Početak projekta Ljetne škole Domovina

Ljetna škola Domovina novi je projekt Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, nastao u partnerstvu s Udruženjem hrvatsko–američkih stručnjaka.

U Bernu obilježen Dan državnosti i uručene povelje Republike Hrvatske

U rezidenciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u Muriju pokraj Berna, obilježavanju Dana državnosti nazočila je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

David Mištrafović potpisao svoj prvi profesionalni ugovor za FC Luzern

Prvi profesionalni ugovor koji je David potpisao za FC Luzern vrijedi do 30. lipnja 2022. godine.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović doputovala u službeni posjet Švicarskoj Konfederaciji

Na poziv predsjednika švicarske vlade, Uelia Maurera, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitrović doputovala je u dvodnevni službeni posjet Švicarskoj Konfederaciji

NK Lašvanska Dolina poklonio članovima novi događaj koji je sve oduševio

Za svoje članove i prijatelje kluba, godišnje se organiziraju različite aktivnosti. Novi događaj okupio je cijele obitelji.

Još drastičnije kazne u Hrvatskoj – Oduzimanje automobila i nove novčane kazne do 20.000 kuna!

Vrijeme je godišnjih odmora i mnogi će se uputiti u domovinu osobnim automobilom. Valja obratiti pažnju na nova pravila i kazne jer najtežim prekršiteljima prijeti oduzimanje automobila. Uz to, u članku donosimo lokacije na kojima su postavljene fiksne kamere.