Čak 300 bajkera na zimskom partyiju CroMOT Jastreb iz Züricha

Tradicionalni zimski party bajkera iz CroMOT Jastreba Zürich održao se u subotu, 18. veljače, u njihovim klupskim prostorijama smještenima u Rümlangu.

“Od 17 sati, kada je party počeo, pa do sedam sati u nedjelju ujutro, kada je završio, imali smo gotovo 300 posjetitelja.”, izjavili su Tihomir Živković, predsjednik i Robert Bošnjak, tajnik CroMOT Jastreba.

Dodali su da im je vrlo drago bilo vidjeti goste iz niza bajkerskih klubova iz Slavonije, Dalmacije te drugih dijelova Hrvatske. Također, party nisu zaobišli niti posjetitelji iz BiH, Njemačke i Švicarske. Posebno su se razveselili posjeti članova NK Croatia iz Züricha. Okupljeni su se zabavljali uz roštilj, pivo i žestice, a zabavljao ih je bajkerima već poznat bend Testament. Mašti na volju nisu puno ostavljale ni plesačice – animatorice koje su goste zabavljale cijelu noć.

Ovogodišnji zimski party zasigurno će ostati u sjećanju Josipu iz Zagreba, članu CroMOT Jastreba kojemu su ostali članovi u znak zahvalnosti za dugogodišnje prijateljstvo i poštovanje, poklonili upravo novi motor Suzuki GSX-R1000.

CroMOT Jastreb je, za razliku od prijašnjih godina, ovaj puta odlučio umjesto redovnih zahvalnica izdati samo jednu posebnu i to prijatelju iz Omiša koji nikad nije propustio niti jedno njihovo okupljanje ma gdje ono bilo.

Dvojac iz CroMOT Jastreba je za kraj poručio da se svima zahvaljuju na dolasku i druženju na njihovom zimskom partyiju kao i da se nadaju da se svi opet vide na njihovom sljedećem partyiju.

Tekst:

Antonela Grill Zečević

Fotografije:

Nataša Mukavec