NK Dinamo iz Schaffhausena osvojio prvenstvo i ulazi u višu ligu

Pobjedom je Dinamo ostvario cilj za ovu godinu i dobrim rezultatima ušao u 3. ligu

Iako je za NK Dinamo iz Schaffhausena već dan ranije bilo jasno da će zbog remija direkntog suparnika završiti na prvom mjestu, u nedjelju, 4. lipnja 2017. NK Dinamo je igrao kao i cijelu sezonu – s ciljem pobijediti i u ovoj utakmici. Po prvi put Dinamo ulazi u 3. ligu!

Utakmica kod FC Tössfelda završila je rezultatom 2:1 za Dinamo, strijelci su bili Ivan Alilović i Jasmin Murić, obadva pogotka postignuta su iz jedanaesterca. Uz njih, za Dinamo su u nedjelju igrali Ajdinović Alen, Čmarec Dominik, Aksić Boban, Bajrami Adis, Pavlovski Martin, Sviben Mario, Dragić Predrag, Čmarec Fabijan, Teixeira de Moura Seixas Patrick, Ivanagić Domagoj i Mengel Richie.

Iako je na programu prvenstva još jedna utakmica koja se igra na domaćem terenu 10. lipnja 2017., pobjeda i slavlje titule koje je počelo po završetku utakmice, nastavilo se do kasno u noć u Schaffhausenu s članovima kluba, obiteljima i prijateljima.

NK Dinamo Schaffhausen osnovan je 1981. godine. Na čelu kluba je predsjednik Milan Medved, dopredsjednik je Mihael Adžić. U upravi su uz njih Ivana Vidaković, Miljenko Tomić, Josip Krajinović, Marin Čavka i Hrvoje Petrić.

Uz aktivnu ekipu, Dinamo ima i seniore koji su u ovoj sezoni također ostvarili odlične rezultate. Veliki dio seniora su nekadašnji aktivni igrači.

Uz sportske aktivnosti Dinamo njeguje i svoje članstvo. 17.06. organizira se turnir i piknik za članove, simpatizere i sve one koji žele jedno poslijepodne provesti u prirodi, s dobrom kulinarskom ponudom, uz TS Ekipa.

Godinu će Dinamo zaokružiti turnirom u dvorani i velikom zabavom u prosincu.

Autor


Ruža Studer
Više o autoru