ARGENTUM u Schaffhausenu otvorio drugu poslovnicu

Kada su u prosincu 2016. godine u trgovačkom centru Herblingen  u Schaffhausenu krenuli s ponudom Argentumovog nakita, mladi poduzetnici najavili su otvaranje druge poslovnice.

Nakit hrvatske tvrtke ARGENTUM u Švicarskoj se od 09. lipnja 2017. godine može kupiti u Schaffhausenu na dvije adrese. Uz ponudu u trgovačkom centru Herblingen, otvorila se još jedna poslovnica u centru Schaffhausena na adresi Löwengässchen 10.  Ulica u kojoj se poslovnica nalazi u blizini je glavnog kolodovora pa su u petak 09. i subotu 10. lipnja uz one koji su znali za otvorenje, navratili i mnogi slučajni prolaznici.

Mladi poduzetnici koji su se na ovaj korak odlučili su dva bračna para: Nikola i Ana Mršić te Dražen i Marina Novosel. Uz njih, u poslovnicama su zaposlene Vlatka Kosec, Marinela Brekalo i Ljiljana Biber. U razgovoru za portal, Marina Novosel nam je rekla da traže još jednu djelatnicu za ove dvije poslovnice.

Zadovoljni kupci proteklih mjeseci najbolji su pokazatelji da je odluka, ponuditi nakit Argentuma u Švicarskoj bila dobra. Nakit je sa svojim modernim dizajnom poseban, ponuda je široka i sigurno će svatko tko navrati pronaći nešto što mu se sviđa. Uz nakit, kod Argentuma se mogu kupiti i satovi.

Na otvorenju su posjetitelji mogli učestvovati u nagradnoj igri. Sretni dobitnici vrijednih nagrada uskoro će biti objavljeni na facebook stranici Argentum-Schmuck Schaffhausen: https://www.facebook.com/argentumCH/.  Na stranici se uz to može vidjeti više nakita koji se u ove dvije poslovnice nalazi u njihovim vitrinama.

Autor


Ruža Studer
Više o autoru