6.2 C
Zagreb
1.8 C
Zürich
7.4 C
New York
15.9 C
Buenos Aires
21.7 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

NK Dinamo završio sezonu 2016/2017 turnirom i piknikom

Svoju sezonu NK Dinamo već godinama zaokruži tradicionalnim turnirom i piknikom. Ove godine je to bila prilika za posebno slavlje – ulazak u 3. švicarsku ligu.

Turnir je u subotu, 17. lipnja 2017. započeo na sportskom terenu Dreispitz utakmicom juniora FC Schaffhausen i Sporting Cluba. Pobjedili su mladići FC Schaffhausen rezultatom 8:6. U nastavku turnira natjecali su se aktivni i seniori. Kod aktivnih su pobjedu upisali NK Rijeka, dok je NK Dinamo osvojio titulu najboljih seniora.

Lijepo vrijeme mnogi su iskoristili i navratili u ovu subotu do sportskog igrališta Dreispitz u Schaffhausenu. Nakon navijanja za svoje favorite, potražili su mjesto ispod šatora koje su za ovu prigodu postavili vrijedni dinamovci. U ponudi su bile ukusno pripremljene pljeskavice, kolači koje su pripremile vrijedne domaćice… Tamburaški sastav EKIPA već je u poslijepodnevnim satima počeo zabavljati posjetitelje, uz dobro rapoloženje, pjesmu i ples druženje se pod šatorom nastavilo do sitnih noćnih sati.

Svoju zahvalu vrijednim članovima upravnog odbora i svima koji su svojim angažmanom pomogli da gosti odu zadovoljni uputio je predsjednik Milan Medved obećavši da će sljedeće godine biti još bolje.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije