NK Dinamo završio sezonu 2016/2017 turnirom i piknikom

Svoju sezonu NK Dinamo već godinama zaokruži tradicionalnim turnirom i piknikom. Ove godine je to bila prilika za posebno slavlje – ulazak u 3. švicarsku ligu.

Turnir je u subotu, 17. lipnja 2017. započeo na sportskom terenu Dreispitz utakmicom juniora FC Schaffhausen i Sporting Cluba. Pobjedili su mladići FC Schaffhausen rezultatom 8:6. U nastavku turnira natjecali su se aktivni i seniori. Kod aktivnih su pobjedu upisali NK Rijeka, dok je NK Dinamo osvojio titulu najboljih seniora.

 

Lijepo vrijeme mnogi su iskoristili i navratili u ovu subotu do sportskog igrališta Dreispitz u Schaffhausenu. Nakon navijanja za svoje favorite, potražili su mjesto ispod šatora koje su za ovu prigodu postavili vrijedni dinamovci. U ponudi su bile ukusno pripremljene pljeskavice, kolači koje su pripremile vrijedne domaćice… Tamburaški sastav EKIPA već je u poslijepodnevnim satima počeo zabavljati posjetitelje, uz dobro rapoloženje, pjesmu i ples druženje se pod šatorom nastavilo do sitnih noćnih sati.

Svoju zahvalu vrijednim članovima upravnog odbora i svima koji su svojim angažmanom pomogli da gosti odu zadovoljni uputio je predsjednik Milan Medved obećavši da će sljedeće godine biti još bolje.

Predsjednik NK Dinamo Milan Medved, konzulica III GK RH u Zürichu Jelena Biljan

Igrači NK Dinamo, 1983

Autor


Ruža Studer
Više o autoru