16.6 C
Zagreb
13.1 C
Zürich
-0 C
New York
15.7 C
Buenos Aires
21.7 C
Melbourne
Četvrtak, 30 ožujka 2023
spot_img

Zajednički koncert Ansambla Camerata sa švicarskim zborom

Ansambl Camerata Zagreb nastupiti će pod umjetničkim vodstvom Mathiasa Behrednsa s Belper Chor 27. i 29. rujna, i 1. listopada 2017. u poznatoj koncertnoj dvorani Menuhinov Forum 

Nakon rasprodanih tri koncerta u istoj dvorani prije dvije godine i tada snimljenog CD-a prvijenca “Put u Veneciju” ansambl Camerata ponovno će nastupiti na tri koncerta: 27. i 29. rujna u 19:30 te 1. listopada u 17:00 sati i predstaviti novi program pod naslovom “Noć snažnih emocija“. Koncert “ispričan” na posve nov i uzbudljiv način. Sjajne poznate skladbe iz klasične i popularne glazbe obrađene za ovaj sjani entuzijastični međunarodni ansambl prate uzbudljivu priču koju čitaju profesionalni i poznati glumci.

Camerata Zagreb je vokalno-instrumentalni ansambl koji već godinama djeluje u Hrvatskoj, Švicarskoj itd. Osim komornih koncerata, nastupa u opernim produkcijama i solističkih nastupa, bilježe i suradnju s Belper Chor-om iz Švicarske. Njihovo glazbeno druženje započelo je prije dvije godine na inicijativu bračnog para Pinko-Behrends i otad su zajedno nastupili u Hrvatskoj u Dubrovačkom Kneževom dvoru gdje su oduševili brojnu hrvatsku i inozemnu publiku. U Švicarskoj broje već više od desetak nastupa diljem zemlje i već tri zajednički snimljena nosača zvuka. Onaj sa božićnim skladbama predstaviti će ove jeseni i biti će ga moguće naručiti na web stranici.
Više o koncertima, programu, ansamblima i narudžbe za karte i CD mogu se pronaći na internetskoj adresi:
www.belperchor.ch
Svoju ulaznicu možete naručiti i preko broja: 0041 (0)31 720 6006 ili doći sat vremena prije početka koncerta, kupiti kartu i pričekati koncert u ugodnom društvu i uz mali aperò u dobro poznatom švicarskom stilu.
Ne propustite! Budite dio uzbudljive i nezaboravne glazbene priče!

Pjesme koje će se, između na ovom koncertu ostalih čuti:

WHAT A DIFFERENCE A DAY MADE
PAPA, CAN YOU HERE ME
I’M A FOOL TO WANT YOU

WAS ICH DIR SAGEN WILL
ALWAYS ON MY MIND£
ICH WEISS WAS ICH WILL

E PIU TI PENSO
ONE HAND, ONE HEART
A PIECE OF SKY

UN BEL DI VEDREMO
QUANDO, QUANDO, QUANDO
WISHING YOU WERE SOMHOW HERE AGAIN

THE PHANTOM OF THE OPERA
L.O.V.E.
INTERMEZZO, CAVALLERIA RUSTICANA

POVEZANI ČLANCI

PRATITE NAS

984ObožavateljiLajkaj
339SljedbeniciSlijedi
35SljedbeniciSlijedi
98PretplatniciPretplatiti

Najnovije