Zajednički koncerti švicarskog zbora i hrvatskog ansambla

 Ansambl Camerata Zagreb nastupiti će pod umjetničkim vodstvom Mathiasa Behrednsa s Belper Chor 27. i 29. rujna, i 1. listopada 2017. u poznatoj koncertnoj dvorani Menuhinov Forum 

Nakon rasprodanih tri koncerta u istoj dvorani prije dvije godine i tada snimljenog CD-a prvijenca “Put u Veneciju” ansambl Camerata ponovno će nastupiti na tri koncerta: 27. i 29. rujna u 19:30 te 1. listopada u 17:00 sati i predstaviti novi program pod naslovom “Noć snažnih emocija“. Koncert “ispričan” na posve nov i uzbudljiv način. Sjajne poznate skladbe iz klasične i popularne glazbe obrađene za ovaj sjani entuzijastični međunarodni ansambl prate uzbudljivu priču koju čitaju profesionalni i poznati glumci.

Camerata Zagreb je vokalno-instrumentalni ansambl koji već godinama djeluje u Hrvatskoj, Švicarskoj itd. Osim komornih koncerata, nastupa u opernim produkcijama i solističkih nastupa, bilježe i suradnju s Belper Chor-om iz Švicarske. Njihovo glazbeno druženje započelo je prije dvije godine na inicijativu bračnog para Pinko-Behrends i otad su zajedno nastupili u Hrvatskoj u Dubrovačkom Kneževom dvoru gdje su oduševili brojnu hrvatsku i inozemnu publiku. U Švicarskoj broje već više od desetak nastupa diljem zemlje i već tri zajednički snimljena nosača zvuka. Onaj sa božićnim skladbama predstaviti će ove jeseni i biti će ga moguće naručiti na web stranici.
Više o koncertima, programu, ansamblima i narudžbe za karte i CD mogu se pronaći na internetskoj adresi:
www.belperchor.ch
Svoju ulaznicu možete naručiti i preko broja: 0041 (0)31 720 6006 ili doći sat vremena prije početka koncerta, kupiti kartu i pričekati koncert u ugodnom društvu i uz mali aperò u dobro poznatom švicarskom stilu.
Ne propustite! Budite dio uzbudljive i nezaboravne glazbene priče!

Pjesme koje će se, između na ovom koncertu ostalih čuti:

WHAT A DIFFERENCE A DAY MADE
PAPA, CAN YOU HERE ME
I’M A FOOL TO WANT YOU

WAS ICH DIR SAGEN WILL
ALWAYS ON MY MIND£
ICH WEISS WAS ICH WILL

E PIU TI PENSO
ONE HAND, ONE HEART
A PIECE OF SKY

UN BEL DI VEDREMO
QUANDO, QUANDO, QUANDO
WISHING YOU WERE SOMHOW HERE AGAIN

THE PHANTOM OF THE OPERA
L.O.V.E.
INTERMEZZO, CAVALLERIA RUSTICANA

Prof. Mathias Behrends, Nikolina Pinko – Behrends, Zvonimir Mitar Foto: arhiva croatia.chViše informacija i rezervacije:  https://res.seatlion.com/7352/