Nova koordinatorica hrvatske nastave u Švicarskoj

U školskoj godini 2017./2018.  u Švicarskoj je u Hrvatskoj nastavi došlo do izmjena. Nova koordinatorica je Aleksandra Šeremet. Mnogima je već poznata jer je u Švicarskoj podučavala od 2005. do 2007.

U Aleksandrinom životopisu navodi se da je diplomirala povijest i engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nedavno je završila poslijediplomski studij prevoditeljstva.

Na rad ju motiviraju nove spoznaje i inovativnost u struci, sudjeluje na brojnim stručnim skupovima kako bi što uspješnije usavršavala osobni pristup nastavi i kreirala vlastiti stil podučavanja. Stručni skupovi uključuju konferenciju Obrazovanje djece migrantskog podrijetla, 23. konferenciju Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika, online seminare o upotrebi informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) u nastavi, stručno usavršavanje iz povijesti u Yad Vashemu u Izraelu, itd.

Posebno ju veseli što je imala priliku stečenim znanjima i iskustvom doprinijeti kvaliteti nastave u svojim bivšim nastavnim mjestima Zugu, Erstfeldu, Brunnenu, Thalwilu i Einsiedelnu.

Koordinatorica hrvatske nastave u Švicarskoj je od školske godine 2017./2018.

Kontakt, adresa i uredovno vrijeme:

Zürcherstrasse 48/50, 8953 Dietikon

Telefon: 044 212 65 44

E-mail: hds-ch@bluewin.ch

Uredovno vrijeme:

ponedjeljak – petak: 8.30-15.00