7.3 C
Zagreb
2.7 C
Zürich
10.3 C
New York
15.7 C
Buenos Aires
24.5 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

Mamurni bećar i ledena snaša – originalno, jedinstveno, hrvatsko!

Naručite personalizirano pivo i tim putem podržite Lupahor – mlade Hrvate koji ne žele napustiti svoju Slavoniju!

I dok nam mediji svakodnevno nude negativne priče, do nas je iz domovine došla jedna koja budi nadu jer nam pokazuje da ima mladih koji žele nešto pokrenuti, iskušati svoju sreću i graditi budućnost u domovini. Riječ je o troje mladih ljudi koji su u Osijeku krenuli u pivsku avanturu pod imenom Lupahor. Mi, Hrvati iz Švicarske i iseljeništa, ujedinjeni bi im mogli pomoći da ostvare svoj san!

„Lupahor simbolizira naše snažno prijateljstvo, ali i odgovornost, trud, odvažnost i motiviranost. Sve to je iznimno bitno kako bi se bilo koje ideje realizirale, bez obzira da li je riječ o craft pivu ili nekom sasvim drugačijem proizvodu. Dakle, mi smo Lupahor, mala buduća craft pivovara”, opisuju na svojoj webstranici.

Craft igre – od prolivenog do popijenog piva!

Samu pripremu craft piva doživjeli su kao maštovitu i odvažnu igru s aromama. Trebalo je dosta prolivenog piva nastalog kuhanjem na terasama i improviziranim prostorijama kako bi došli do nekih zadovoljavajućih okusa. No oni su uspjeli! Njihovim pivima podarili su zanimljiva imena – Mamurni bećar, Ledena snaša – IPA i Red Hot IPA.

Ipak, da za uspjeh sam entuzijazam nije dovoljan, mladi pokretači Martina Lucić, Jasmin Pavlović i Goran Horvat morali su ubrzo uvidjeti kad su se suočili sa surovom hrvatskom realnošću. Ne namjeravajući odustati, svoju su priliku uvidjeli u indiegogo kampanjama.

Bez te potpore čeka ih gotovo nemoguć put k realizaciji njihovih ideja. S podrškom svih nas, ne samo da će te tri mlade osobe dobiti priliku za uspjeh. Ako kampanja uspije, stvoriti će se neke nove prilike u Hrvatskoj te motivirati brojne druge osobe.

Svaka pomoć ovim je mladim ljudima dobrodošla. Ukoliko im ne možete financijski pripomoći putem donacija, ispričajte ovu priču svojoj obitelji, prijateljima i poznanicima.

Za ostvarenje svojih planova i eventualnu financijsku pomoć pripremili su nagrade (muške i ženske majice, polo majice, kape, privjeske i slično). Za detaljno osposobljavanje njihove male pivovare koja je posebno osmišljena za proizvodnju malih serija personaliziranih piva u proizvodnji im je svaka pomoć itekako potrebna.

Uz današnje internet mogućnosti, kad se tako lako možemo povezati, svatko od nas tko ovo pročita, može biti dio ove kampanje. S malom financijskom podrškom možemo ujedinjeni učiniti dobro dijelo i omogućiti Martini, Jasminu i Goranu da u domovini ostvare svoj san.

Podijelite ovu njihovu priču na Facebook-u i ostalim društvenim mrežama. Osim toga, koristite Hashtagove #ostani #Lupahor kako bi ova priča ostavila što veći trag.

Više informacija o ovim mladim ljudima, njihovim brojnim idejama i kampanji može se pronaći na poveznicama: https://igg.me/at/lupahor/x  i www.lupahor.com

POVEZANI ČLANCI

Najnovije