Croclubstore – najbolja adresa u Švicarskoj za letke, plakate i suvenire s hrvatskim obilježjem

Ako ste ljubitelj hrvatskih događanja u Švicarskoj kao što je autorica ovog članka, sigurno ste već primjetili da, najčešće u pretprostoru dvorana ili sala za događaje stoji smješten jedan upečatljiv i šareni štand?!

Ne može ga se previdjeti jer sa njega „vrište i zovu na pogled“ crveno-bijele kockice, plavo-bijela i crvena boja na svim mogućim i nemogućim artiklima koje možete zamisliti. Pogađate, sve su to boje Hrvatske, naše domovine koja nam je i kad smo daleko prisutna u našim srcima.

S obzirom, a znate i sami, da drugi ljudi ne vide što tko u srcu nosi, red je da se to istakne, bilo na majici, bilo na kapi, bedžu ili olovci, pa neka svijet vidi i neka se zna.

Predstavljamo vam Croclubstore, u slobodnom prijevodu; Hrvatsku klupsku trgovinu čiji je kreativni vlasnik Dubravko Janjić iz Aarburga u Švicarskoj.

Dubravko Janjić kaže da je pokrenuo ovu samostalnu djelatnost u jesen 2013. godine  s dva hrvatska kluba, uz svestranu pomoć  i podršku svoje obitelji.

Danas ovaj tim uz obitelj Janjić ima i četiri  mlade, kreativne osobe koje im pomažu. Uz njihovu kći Vanessu tu su:  Matea Oršić, Larisa Misić, Dario Aničić te Kevin Siročić.  Surađuju  s 30 –ak hrvatskih udruga koje kod njih naručuju članske iskaznice na PVC materijalu, majice, ulaznice, vizitke, letke i plakate. Većinu kreativnih amblema i uzoraka Dubravko izrađuje sam,  modernim strojevima za tisak koje posjeduje. Ako je nešto zahtjevnije, to odradi sa supartnerima u Švicarskoj.

Novo u ponudi ove trgovine je njihova web-stranica.  Svaki se artikal može naručiti u  on-line shopu, ako kliknete na poveznicu www.croclubstore.com  Sve ostalo vas vodi dalje naravno na hrvatskom jeziku, pa je  jednostavno i lako pronaći ono što tražite.

Na webstranici ove trgovine moguće je objavljivati i sva vaša buduća događanja, zabave, najave turnira…  Dubravka možete kontaktirati i kad trebate neku pomoć oko organizacije fešta. Na vama je da se javite i sve će se riješiti dogovorom, na  obostrano zadovoljstvo.

Za sve upite koje imate ili ako ste jednostavno znatiželjni, pišite na adresu; info@croclubstore.com Odgovor slijedi, uvjeriti ćete se i sami, u rekordnom vremenu .

Na kraju vam želimo puno sreće u nabavci najomiljenijeg suvenira ili poklona koji će biti jedinstven prema vašim željama i osoban za onog kome ga poklanjate.

Autor


Željka Pelc Siroglavić
Više o autoru