Najbolja hrvatska vina na jednom mjestu u organizaciji Mirakul Weine GmbH

U subotu 12.svibnja 2018. u Kaufleuten Lounge im Hof Zürich održana je zanimljiva degustacija vina pod nazivom DEGUSTATION KROATISCHE SPITZENWEINE.
Naime, sva najbolja vina iz Lijepe Naše predstavljena su u opuštenoj atmosferi i predivnom ambijentu.
Na ovu nadasve jedinstvenu i odličnu ideju došli su momci iz Mirakul Weine GmbH.

Grupa prijatelja, mladih ljudi koji vole hrvatsku pjesmu, ukusnu hranu i dobru kapljicu vina, na svojim druženjima došlo je na ideju da pronađu i okupe sve najbolje proizvođače hrvatskih vina te ih predstave svim zainteresiranima u Švicarskoj.
Predstavljanjem vina želi se predstaviti i bogata hrvatska kulturna baština, bogata nacionalna povijest i ukusna hrana.
Sva predstavljena vina posjetitelji su mogli naručiti, a nekoliko vrsta moglo se kupiti na samom druženju.

Degustacija vina okupila je mnogobrojne posjetitelje, ne samo Hrvate koji žive u Švicarskoj, nego i mnoge druge, a to i ne čudi, jer su ovi veseli momci, koji su uvijek spremni na pjesmu i druženje, odrastajući u Švicarskoj stekli zavidan krug prijatelja i poznanika diljem njihove druge Domovine.

Svojim entuzijazmom i pozitivnom energijom promoviraju ljepote naše Hrvatske, a poznavanjem pjesme, “domaće spize” i vina svako svoje druženje učine posebnim.

Sljedeća degustacija održat će se u utorak 15. svibnja 2018. godine od 12:00 do 20:00 sati u Kaufleuten Lounge im Hof, Talacker 34, 8001 Zürich.

Svima zainteresiranima Mirakul Weine Team želi srdačnu dobrodošlicu, nudi dobru zabavu, ugodno druženje i nadasve uživanje u najboljim hrvatskim vinima.

Za sve daljnje informacije, možete ih posjetiti na adresi
Mirakul Weine GmbH, Wibachstrasse 8, 8153 Rümlang ili na internetskoj stranici www.mirakulweine.ch, a kontaktirati ih možete i e-mailom na info@mirakulweine.ch

Fotofrafije: Anita i Robert Bošnjak