Mreža hrvatskih žena uručuje nagrade utjecajnim Hrvaticama

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena sa sjedištem u Torontu organizira četvrtu međunarodnu konferenciju “Napredak žena. Napredak ekonomije. Ostvari potencijal!, 8. ožujka, u Hrvatskoj matici iseljenika, Trg Stjepana Radića 3.  U povodu međunarodnog dana žena uručuje prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Švicarske, Sjedinjenih Američkih Država i Australije.

Lista dobitnica – winners

Pod krilaticom ”Snaga i utjecaj žena”  održat će se predavanja i paneli o položaju i utjecaju žena u Hrvatskoj i svijetu u politici, poduzetništvu, menadžmentu, znanosti, kulturi i humanitarnome radu.

Obje se prigode održavaju pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva turizma, Hrvatskoga svjetskog kongresa, Hrvatskog turističkog ureda, Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba i Hrvatske matice iseljenika.

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena osnovana je prije pet godina u Torontu i danas broji više od pet stotina članova diljem svijeta. Prepoznata je kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.

Detaljnije informacije potražite na Croatian Women’s Network