OSTANITE DOMA, OSTANITE ZDRAVI!!

Ostani doma je poruka koju ovih dana stalno slušamo i poručujemo jedni drugima; voljenima, znanim i neznanim, želeći tako dobro svim ljudima širom svijeta.

Korona virus koji nas sve pogađa, ujedno nas je primorao da zbrojimo misli te da se više pozabavimo jedni drugima, a ujedno i otvorimo srca jedni za druge.

Ovim željama se pridružuje na svoj način i portal Moja Domovina, dajući tako doprinos i podršku svima, kako u domovini Hrvatskoj, tako i izvan nje.

Želimo vam ovim putem reći da niste sami – bilo da ste u izolaciji, samoizolaciji, karanteni, da ste bolesni ili da morate ostati kod kuće, ostanite nam zdravi.

Uz vas smo u zajedništvu, kao što smo to uvijek bili. I ovaj put smo jedni uz druge!

Od danas pa nadalje svaki dan ćemo vam na našoj facebook stranici puštati po jedan video podrške naših čitatelja, članova naših grupa, prijatelja, poznanika, muzičara i svih  ljudi dobre volje koji su u izolaciji.

Bilo to pjesmom, glazbom ili pozitivnim stavom, tom porukom želimo da znate da mislimo na vas, da vjerujemo da će i ovo sve proći kao što sve prođe. Zbog svega ovog pretrpljenog postat ćemo samopouzadniji, humaniji i s više osjećaja jedni za drugog.

Šaljite nam vaše snimke, videa i uradke na naš mail: info@moja-domovina.net

Autor


Željka Pelc Siroglavić
Više o autoru

Autor


Željka Pelc Siroglavić
Više o autoru