15.5 C
Zagreb
12.9 C
Zürich
5.9 C
New York
17.4 C
Buenos Aires
17.3 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

Hermann Gmeiner Award 2020. – Dajte vaš glas Kristini Ivanuš

Kristina Ivanuš ušla je u top četiri finalistice, nedostaje joj malo glasova do pobjede. Pomozimo joj našim glasovima da osvoji nagradu Hermann Gmeiner.

Upoznajte Kristinu – mladu zaljubljenicu u ronjenje i podvodnu fotografiju koja je, zahvaljujući ovom sportu, uspjela prevladati neurološku bolest s kojom se bori od šeste godine života.

Kristina je odrasla u SOS Dječjem selu, a njezin uspjeh što je unatoč životnim poteškoćama postala uzor mnogim mladim osobama, prepoznali su i čelni ljudi Hermann Gmeiner nagrade. Kristina je ušla u top četiri finalistice, a samo nekoliko glasova dijeli je od pobjede.

Hermann Gmeiner osnivač je Međunarodne organizacije SOS Dječjih sela. Od 1991. godine nagrada Hermann Gmeiner dodjeljuje se osobama koje su bile zbrinute kao djeca u programu SOS Dječjeg sela i koje su se razvile kao uzori za odrasle u svojoj zajednici.

Pozivamo čitatelje portala da podrže Kristinu Ivanuš jer je ova mlada djevojka zaslužila nagradu i zasigurno može biti odličan uzor mnogima. Glasati se može do 23. srpnja 2020., do 12.00 sati na OVOJ poveznici.

Sretno Kristina!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije