10.5 C
Zagreb
7.3 C
Zürich
5.7 C
New York
16.7 C
Buenos Aires
18.2 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

U humanitarnoj akciji “Srcem za Srednju Bosnu” dres Domagoja Vide

Poziv svim ljudima dobre volje, gospodarstvenicima, ljudima iz dijaspore da se uključe u humanitarnu akciju “Srcem za Srednju Bosnu” i time, svatko na svoj način i koliko tko može, pomognu u nabavi prijeko potrebnog sanitetskog vozila.

U tijeku je humanitarna akcija pod nazivom “SRCEM ZA SREDNJU BOSNU”, pokrenuta od strane Udruge navijača Hrvatske nogometne reprezentacije “UVIJEK VJERNI” zajedno sa Sportskim društvom Hrvatske bolnice dr. Fra Mato Nikolić i udrugom PRONT iz Novog Travnika.

Cilj akcije je prikupiti sredstva za nabavku sanitetskog vozila opremljenog sa suvremenom medicinskom opremom, koje bi služilo za sigurniji i adekvatniji prevoz teško oboljelih ili povrijeđenih pacijenata čije zdravstveno stanje zahtjeva hitan prevoz do kliničkih centara u Sarajevu, Mostaru, Tuzli ali i daljim relacijama kao što su Zagreb i Split. Uveliko bi povećali kvalitet pružanja zdravstvenih usluga koje se odnose i na prijevoz bolesnih ili prijevremeno rođenih beba u druge zdravstvene ustanove. 

Trenutno bolnica raspolaže sa dva dotrajala sanitetsko vozila.

Pozivaju se svi dobri ljudi da se uključe ovoj akciji koju se može podržati na više načina:

  • Postaviti dres ili ponuditi nešto drugo na aukciji
  • Sudjelovanjem na aukcijama
  • Pozvati prijatelje u grupu
  • Donacijom

Trenutno je u Facebook grupi aktualna aukcija dresa od hrvatskog reprezentativaca velikog srca Domagoja Vide, osvajača srebrne medalje u Rusiji, koji je se rado  odazvao pozivu na sudjelovanje u akciji.

Domagoj Vida je osvajač srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, igra na mjestu braniča. U klupskoj karijeri igrao je za Osijek, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb, Dinamo Kijev a trenutačno igra u turskoj ligi za Beşiktaş Istanbul.

 Za aukciju je poslao potpisan originalni dres od Hrvatske reprezentacije za koju je do sada odigrao 71 utakmicu. Aukcija traje do 12. 08. 2020. g. do 20:00h, trenutna cijena dresa je 500 KM

Dosadašnji rad ove, hvale vrijedne akcije su podržali: Dino Rađa, Zlatko Dalić, Domagoj Vida, Ivan Karačić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Ivan Krstanović, Damir Beljo, Senijad Ibričić, Ines Babić, HNK Hajduk Split, NK Dinamo kao i mnogi drugi…

Aukciju možete pratiti putem Facebook grupe 

A za jednostavne, online donacije na raspolaganju je ova STRANICA 

Za sva pitanja na raspolaganju stoji Petar Rajić, predsjednik Sportskog društva Hrvatske bolnice dr fra Mato Nikolić Nova Bila. 

POVEZANI ČLANCI

Najnovije