15.5 C
Zagreb
12.9 C
Zürich
5.9 C
New York
16.7 C
Buenos Aires
18.2 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

Dajte vaš glas Nikolini u izboru za Miss Economic World

Studentica iz Osijeka, Nikolina Milak jedna je od nominiranih za izbor Miss Economic World.


Miss Economic World je veza sa influencerima iz cijelog svijeta, kulturna olimpijada među svim zemljama i odavanje priznanja mladim umjetnicama koje podržavaju svjetsku ekonomiju u organizaciji Superstar Art Foundation. Konačna nagrada pobjednice je Superstar Contribution Award – Miss Economic Award.


Međunarodna filmska producentica May Liu osnovala je Miss Economic World 2020. godine kako bi pomogla umjetnicama da ostvare svoje snove.“Postoji mnogo izbora ljepote koji pokušavaju iskoristiti ljepotu na razne načine. Iznova zamišljamo koncept da bismo se umjesto toga usredotočili na ekonomski utjecaj žena na globalnom tržištu, online i offline.” – kazala je May za Scarlett Communicatons. Izbor za Miss Economic World organizira Superstar Art Foundation, dobrotvorna neprofitna organizacija sa uredom u Rockfeller Plazi u New Yorku.

Nikolina Milak (29), rodom iz Nove Gradiške studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, a može se i pohvaliti završenom školom ljepote “Ministry of Beauty”, u kojoj je stekla zvanje profesionalne šminkerice pod vodstvom Borisa Čavline i Silve Stojanović. Od jezika govori engleski i njemački, dok su joj hobiji trčanje, biciklizam i yoga. Cilj joj je još više uspjeti u svijetu mode i ljepote, a jedan od snova postati brand ambasador jedne od prestižnih kozmetičkih kuća.

Nikolinu je za ovo natjecanje odabrala nacionalna direktorica za Miss Economic World, Svetlana Gavrilović, koja se i sama natjecala prošle godine i osvojila visoko 4. mjesto u konkurenciji sa 54 zemlje. Ovo je prvi put da se predstavnice Hrvatske natječu za Miss Economic World, a Nikolina je zapravo jedna od dvije natjecateljice iz naše zemlje koje će se pojaviti na ovom izboru.

Miss Economic World prvenstvo nije samo izbor, to je kulturna olimpijska igra među ženama umjetnicama sa snovima da se podrži svjetska ekonomija.


Ovim putem Vas pozivamo da glasate za Nikolinu putem OVE poveznice. Sve što trebate učiniti je pritisnuti srce na slici br. 10.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije