6.8 C
Zagreb
4.3 C
Zürich
9 C
New York
16 C
Buenos Aires
22.7 C
Melbourne
Subota, 27 travnja 2024
spot_img

Sedmo izdanje konferencije MEETING G2

Udruga za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske – Meeting G2 poziva na 7. izdanje konferencije MEETING G2 

S ciljem povezivanja poslovne domovinske i iseljene Hrvatske po sedmi put održat će se G2 Konferencija. Ove godine, zbog aktualne situacije Konferencija će se održati online.

Prijavite se i vi i sudjelujte u subotu, 27. studenoga 2021. na 7. konferenciji pod nazivom “MG2.7 – TIME LAPSE”. Od 15 do 17 sati imat ćete priliku čuti nadahnjujuće priče zanimljivih gostiju o izvanrednim poslovnim uspjesima i izazovima!

Konferencija MG2.7 u retrospektivnom ruhu donosi ove godine svojevrstan presjek dosadašnjih skupova.

U proteklih šest godina na G2 Konferenciji održalo se 43 panela s 236 panelista, predstavljena su 42 hrvatska start-upa a okupilo se više od 1000 sudionika iz 33 zemalja. Više od 315 poslovnih ljudi iz iseljeništva nazočilo je Konferenciji i podijelilo svoja iskustva. Mnogi su se upravo na ovom mjestu upoznali i povezali sa hrvatskihm tvrtkama, uspješnim poduzetnicima, izvoznicima i inovatorima.

Ovogodišnji sudionici Konferencije bit će između ostalih i dosadašnji panelisti iz različitih zemalja koji će podijeliti svoja bogata poslovna iskustva zadnjih godina, odvagnuti što je dobro, a što treba popraviti.

Organizatori pozivaju da iz udobnosti svoga doma ili ureda popratite Konferenciju koja povezuje ono najbolje iz poslovnog svijeta Hrvatske i iseljeništva.

Više informacija: meeting.g2-com

POVEZANI ČLANCI

Najnovije