Rezime acoustic trio iz Istre gostuje u Švicarskoj

Uz ‘velike ambasadore’ naše domovine koji ju promoviraju diljem svijeta – istaknute osobe, sportaše, znanstvenike i ostale, našu domovinu najbolje domaćinima predstavljaju oni koji među njima žive. Donosimo jedan od mnogobrojnih primjera.

Kroz aktivnosti u mjestu gdje ima prebivalište sa svojom obitelji, Domagoj Margetić predložio je svojim prijateljima, članovima iz švicarskog kluba ‘Männerriege’ Löhningen da tradicionalan višednevni izlet 2018. godine provedu u Hrvatskoj.  Preuzeo je planiranje i organizaciju koja ih je od 13.  do 16. rujna 2018. g. odvela u Dalmaciju, Plitvička jezera i Istru. Putovanjem i ljepotama Hrvatske njegovi su prijatelji bili oduševljeni. I dok su zadnju večer u Poreču na terasi uživali u izvedbama tria koji je goste zabavljao,  članovi kluba, Michel Reuter i Daniel Furrer spontano su odlučili grupu pozvati u Švicarsku.

Rezime acoustic trio gostovat će u Švicarskoj od srijede, 10. travnja do nedjelje, 13. travnja 2019.  Domaćini su im organizirali četiri nastupa, dva u privatnom krugu i dva otvorena, jedan za njihov klub u  i jedan u Schaffhausenu na koje pozivaju sve zainteresirane.

Koncert u Schaffhausenu održat će se u četvrtak. 11. travnja 2019. u Swiss Casino, Herrenacker 7., s početkom u 20.00 sati. Za koncert u Löhningenu koji će se održati u subotu 13. travnja s početkom u 19.00 sati potrebno je rezervirati putem maila: michel.reuter@gmx.net.

Foto: screenshot Facebook / Rezime acoustic trio 

Autor


Ruža Studer
Više o autoru