6.8 C
Zagreb
4.3 C
Zürich
9 C
New York
16 C
Buenos Aires
22.7 C
Melbourne
Subota, 27 travnja 2024
spot_img

Navijači spremni za utakmicu u Osijeku

Za večerašnju utakmicu u Osijeku službena navijačka udruga reprezentacije “Mi Hrvati” pripremila je, uz navijanje poseban doživljaj Vukovarskim leptirićima

U Osijeku se okupljaju navijači sa svih strana domovine i dijaspore, stadion je rasprodan a u tvrđi je u tijeku veselo druženje i zagrijavanje uz tamburaše iz Starih Mikanovaca. Navijačka udruga reprezentacije “Mi Hrvati” organizirala je i pozvala navijače u Bure-bar odakle će se, predvođeni tradicionalnom slavonskom kočijom uputiti prema stadionu.

A da ova udruga u svom dosadašnjem radu ruši predrasude o navijačima govore njihova djela; uz vatreno navijanje sa tribina djeluju i ovaj put humanitarno. Ovu večer zasigurno će pamtiti Vukovarski leptirići koji su od udruge dobili majice i ulaznice a glavno iznenađenje ih još čeka – špalir navijača i dresovi igrača nakon utakmice. Uz to, na svim nadolazećim utakmicama prikupljaju pomoć za Ivu Šunjić, 14-godišnju djevojčicu iz Mostara koju očekuje operacija kralježnice. Ivi je kao šestogodišnjakinji dijagnosticirana skolioza a zahvat koji bi se trebao obaviti u Turskoj košta 70’000 eura.  U Osijeku, Splitu i Kopenhagenu bit će postavljene kutije za dobrovoljne priloge a prije polaska na stadion će se objaviti koliko je prikupljeno.Za sve one koji koji neće imati priliku nazočiti na utakmici ili na navedenim lokacijama, svoje dobrovoljne priloge mogu uplatiti na sljedeće račune:

Za uplate iz inozemstva: Blaženka Šunjić
IBAN: BA393381302851896425
SWIFT: UNCRBA22 IME BANKE: UniCredit Bank d.d. Mostar
Za uplate iz BiH: Blaženka Šunjić, UniCredit Bank, 3381302551895116

Uplata direktno PayPal

Više informacija na facebook stranici udruge Mi Hrvati

 

POVEZANI ČLANCI

Najnovije