16.2 C
Zagreb
14 C
Zürich
10.7 C
New York
18.4 C
Buenos Aires
25.2 C
Melbourne
Petak, 26 travnja 2024
spot_img

Prikupljanje donacija za projekt: “Croatia u svom domu”

Croatia Stuttgart e.V. poziva prijatelje i simpatizere da im pomognu u prikupljanju sredstava s kojima bi mogli kupiti prostorije za klub.

Poštovani prijatelji kluba,

nakon više godina lobiranja u gradu Stuttgart-u Croatia Stuttgart je dobila priliku kupiti svoje vlastite klupske prostorije na lokaciji Speidelweg 130, 70184 Stuttgart. U kupovni ugovor je uključen i najam nogometnog terena s novom LED rasvjetom. Projekt također uključuje obnovu klupskih prostorija te pripadajućeg sanitarnog čvora sa svlačionicama i tuševima.

Da bi naša Croatia bila financijski što bolje rasterećena potrebna nam je Vaša pomoć. S toga Vas, dragi prijatelji Croatije, s ovim pozivom na donacije molimo da nas podržite u našem projektu “Croatija u svom domu.” Svaka donacija – i ona najmanja – nam pomaže.

Svoje donacije možete uplatiti preko Fundraising akcije na ovom linku. OTVORI

Jednako vas pozivamo da nam se pridružite u našoj borbi za jačim glasom u gradu Stuttgartu. Više članova znači veća težina u svim segmentima društva – bez obzira bili pasivan ili aktivan član. Croatia ima velike planove i za to su im potrebni glasovi svih Hrvata u Stuttgart-u, Njemačkoj, Hrvatskoj ili ostaloj dijaspori. Učlani se!!!

Više informacija o klubu: Croatia Stuttgart e.V.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije