13.9 C
Zagreb
12.9 C
Zürich
12.9 C
New York
13.8 C
Buenos Aires
23.6 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

PACHMANN AG – ODVJETNIČKI URED U ZÜRICHU ZA SVA VAŠA PITANJA

Učestalo nam se javljate s upitom jer u Švicarskoj tražite usluge odvjetnika na hrvatskom jeziku. Predstavljamo u članku odvjetnički ured Pachmann AG u kojem vam za sva pravna pitanja stoji Filip Tomić.

U samom srcu grada Züricha, lako dostupni za putovanje javnim prijevozom te iz zračne luke nalazi se odvjetnički ured Pachmann AG. Jedan od odvjetnika koji klijentima stoje na usluzi je Filip Tomić. Upravo on je osoba koju preporučujemo ako vam njemački jezik nije najbolji.

Ured Pachmann AG nudi stručnu pravnu uslugu u područjima obiteljskog prava, (posebno razvod braka, razdvajanje bračne zajednice i dioba bračne stečevine), zastupanje pred službom za zaštitu djece i odraslih (KESB), pitanja civilnog procesnog prava, nasljednog, ugovornog (posebno radnog prava), kazneno/krivičnog te prometnog prava. Također je moguće savjetovanje u sljedećim pravnim područjima: Porezno pravo, Stečajno pravo, Stanarsko pravo, Korporativno i trgovačko pravo te Pravo udruga.

Uz podršku u svim navedenim pravnim pitanjima, nudi se također pravna podrška u području sportskog prava gdje su, prema posljednjoj ljestvici Bilanz-a koja je najreprezentativnija ljestvica za švicarske odvjetničke tvrtke čak jedna od najbolje rangiranih tvrtki. 

Budući da ured ima lokaciju u kantonu Obwalden koji je poznat po svojoj atraktivnosti u smislu poreznog prava, na njihovoj adresi možete dobiti najbolji savjet i u tom području, pogotovo ako želite osnovati svoju tvrtku.

POVEZANI ČLANCI

Najnovije