13.7 C
Zagreb
10 C
Zürich
13.6 C
New York
7.4 C
Buenos Aires
21.5 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

Prijavite se na 6. izdanje utrke “Brinje Trail” – Medo na sjeveru Like

Još se stignete prijaviti na šesto izdanje utrke “Brinje Trail” – Medo na sjeveru Like čeka vas da mu se priključite u utrci!

Dana 6. svibnja 2023. g. održava se u organizaciji Atletskog kluba Maksimir šesto izdanje utrke “Brinje Trail”. Ove godine natjecatelji mogu izabrati jednu od tri staze utrke – Plišani medo, Mali medo ili Veliki medo. Utrka se boduje za 1. Hrvatsku Trail ligu 2023.!

Sam događaj počinje u 8:00 sati na Tržnici Brinje u samom centru registracijom za utrku i podizanjem startnih brojeva. U 10:00 sati startaju dvije utrke – Veliki medo dužine 27 km, dok je druga staza pod nazivom Mali medo dužine 17 km. Treća staza utrke pod nazivom Plišani medo, duga 6,5 km počinje startom u 10:15 sati.

Sve utrke, imat će start i cilj u centru Brinja na lokaciji Tržnica Brinje. Staze su uglavnom u šumi i preko livada, s kojih možete vidjeti i doživjeti prekrasne krajolike Brinja i njegove okolice. Staza Plišani medo je relativno lagana, staza Mali medo umjereno teška, a staza Veliki medo dosta zahtjevna. Na utrci Veliki medo trebali bi nastupiti samo fizički dobro pripremljeni natjecatelji. Ista preporuka vijedi i za utrku Mali medo. Na stazama Mali i Veliki medo bit će na 9. km okrjepa.

Detaljne obavijesti o stazama bit će objavljene na internetskoj i Facebook stranici. Preporučena oprema – napunjen mobitel s upisanim brojem organizatora. Preporučuje se ponijeti minimalno 1/2 litre vode, te prikladnu obuću i odjeću za ovu vrstu natjecanja, u skladu s vremenskim prilikama. Parking stoji na raspolaganju na parkiralištu iza Tržnice ili u centru Brinja.

Prijave za sve utrke zatvaraju se u utorak 2. svibnja 2023. u 24 sata. Nikako ne propustite priliku, a više informacija o utrci, kotizaciji i itd. možete saznati na poveznici AK Maksimir

Pozivamo sve ljubitelje trail utrka da se prijave i dožive sjever Like i predivnu brinjsku dolinu!

Prijavni obrazac – Plišani medo (6,5 km)
Prijavni obrazac – Mali medo (17 km)
Prijavni obrazac – Veliki medo (27 km)

POVEZANI ČLANCI

Najnovije