14.5 C
Zagreb
13.4 C
Zürich
13.4 C
New York
15 C
Buenos Aires
27.5 C
Melbourne
Petak, 3 svibnja 2024
spot_img

S emitiranjem krenula televizijska postaja ProTV

S ciljem povezivanja Hrvata diljem svijeta, emitiranjem programa krenula je televizijska postaja “ProTV”.

Televizijska postaja “ProTV”, sa sjedištem u Tomislavgradu započela je s emitiranjem programa u veljači 2023. godine. Vizija koja osnivače prati u njihovom radu je informiranje i povezivanje, kako Hrvata u Bosni i Hercegovini, tako i svih zainteresiranih diljem svijeta.

Sadržaj je namijenjen promoviranju hrvatskog jezika i kulturne baštine te želi biti poveznica Hrvata iz iseljeništva s domovinom. Na njihovom kanalu pronaći će se mnoge priče “običnog čovjeka”. Isto tako, TV postaja će se fokusirati na pružanje kvalitetnog programa, uključujući vijesti, zabavne, edukativne emisije te druge sadržaje.

ProTV je dostupan gledateljima u Bosni i Hercegovini putem zemaljskog digitalnog signala, DVBT2 televizora ili uređaja. Također se može pratiti i u Zagrebu, srednjoj Dalmaciji i Slavoniji, kao i u drugim europskim i prekooceanskim zemljama.

Uz to, ProTV ima svoj YouTube kanal, a može se isto tako pratiti putem medijskih kuća koje legalno nude svoje usluge putem interneta. Program se također emitira u Bosni i Hercegovini putem satelitskog signala EUTELSAT 3.

Pozivaju sve zainteresirane građane Bosne i Hercegovine, Hrvatske, kao i gledatelje u iseljeništvu, da se uključe u praćenje ProTV-a i uživaju u programu koji će se svakodnevno emitirati.

Redakcijska ekipa zahvaljuje svima koji ih već prate, te stavljaju naglasak da su otvoreni za sve konstruktivne prijedloge koji bi obogatili program.

Za sve dodatne informacije i upite, posjetite službenu web stranicu ProTV-a.

Cijelom timu redakcije i pokretačima želimo uspjeh u njihovom radu!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije