13.9 C
Zagreb
13.2 C
Zürich
16 C
New York
15 C
Buenos Aires
25.7 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

DIJANA KATICA DOBITNICA ZLATNE PLAKETE „GRB OPĆINE BILJE“

Dobitnica Zlatne plakete „Grb Općine Bilje” za intenzivan rad u razvoju ruralnog turizma i doprinosu u promociji i vidljivosti Općine Bilje kao turističke destinacije je osnivačica i predsjednica udruge “Klub članova Selo” mr.sc. Dijana Katica, dr.med.vet.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, 15. srpnja 2023. godine, u Vardarcu je proslavljen Dan Općine Bilje i Dan povratka. Uz načelnika Općine Željka Cickaja, svečanosti su nazočili zamjenik župana Mato Lukić, saborski zastupnici Nataša Tramišak, Stipan Šašlin i Goran Ivanović te načelnici susjednih općina.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo” ponosno ističe kako se, među šest dobitnika javnih priznanja Općine Bilje, nalazi i osnivačica i predsjednica udruge mr.sc. Dijana Katica, dr.med.vet., koja je dobila Zlatnu plaketu „Grb Općine Bilje” za intenzivan rad u razvoju ruralnog turizma i doprinosu u promociji i vidljivosti Općine Bilje kao turističke destinacije. 

Dijana Katica i Općina Bilje surađuju od vremena kada je Općina Bilje djelovala iz progonstva, za što joj je 1993. godine dodijeljena prva zahvalnica. 

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”

POVEZANI ČLANCI

Najnovije