1.6 C
Zagreb
9.1 C
Zürich
9.9 C
New York
22.1 C
Buenos Aires
19.2 C
Melbourne
Ponedjeljak, 11 prosinca 2023

Doris održala koncert za pamćenje na stadionu u Mostaru

Doris: “Na Kantarevcu mi je s vama večeras ostalo srce i duša!”

U Mostaru, na rasprodanom stadionu Kantarevac, u petak, 18. kolovoza 2023. g., održan je iščekivani koncert hrvatske glazbene dive Doris Dragović. Bio je to do sada njen najveći koncert u Bosni i Hercegovini.

Koncert je započeo oko 21,30 i trajao više od dva sata u kojima je Doris ispred više tisuća ljudi zapjevala svoje najveće hitove. Punih pet godina Doris nije nastupala u Mostaru, a hercegovačka publika sinoć nije skrivala da je u gradu na Neretvi popularna Splićanka jedna od najvećih i apsolutna miljenica publike!

Doris je koncert otvorila pjesmom “Ima nešto u tome”, pa potom odmah nastavila s hitovima “Jedini”, “Selim ti ja”, “Dug”, “Gabrijel“… Nisu izostale ni pjesme “Neću propast ja”, “Sudnji dan”, “Zemlja i stina”, “Marija Magdalena”, “Ti”, “Ljubav stara”, “Baklje ivanjske”, “Malo mi za sriću triba”, “Petak”, “Šakom o stol”, a ni novije uspješnice “Brod za nabolje” i “Sve smo mogli imat'”.

U publici u kojoj su se sinoć našli fanovi Doris Dragović svih generacija, zavladala je najveća euforija kada je Doris zapjevala “Sedam mora, sedam gora” i “Željo moja”

Iako je jučer u Mostaru temperatura dosegla 36 stupnjeva, a ni večernji sati nisu donijeli veliko popuštanje vrućine, publika se nije dala smesti, ruke su cijelu večer bile gore, skandiralo se, pjevalo i plesalo, a Doris je još jednom potvrdila da je uistinu vrhunska umjetnica i prava glazbena diva. Blistala je na pozornici Kantarevca i prštala od energije od prvog trenutka izlaska na pozornicu. Emotivna publika je bez prestanka sve njene pjesme pjevala uglas, a Doris se nije štedjela i publici je sinoć bez zadrške poklonila i puno lijepih riječi.

“Na Kantarevcu mi je s vama večeras ostalo srce i duša. Odavde sa sobom odnosim puno više od onoga s čim sam pred vas došla u Mostar”, poručila je Doris svojoj publici na kraju koncerta.

Ivan Glibo, organizator i producent koncerta naglasio je kako je koncert bio jedan od najznačajnijih za grad Mostar i najavio nastavak turneje Doris Dragović u Bosni i Hercegovini: Prezadovoljni smo postignutim, Hercegovina je pokazala koliko voli Doris. Mostar dugo nije imao ovakav koncert, a Kantarevac nikada nije bio ovako pun. Sljedeće godine nastavljamo s novim koncertnim terminima s Doris u Bosni i Hercegovini”, zaključio je Glibo.

Fotograf: Marko Šotra

POVEZANI ČLANCI

Najnovije