18.4 C
Zagreb
15.6 C
Zürich
11.3 C
New York
11.4 C
Buenos Aires
22.2 C
Melbourne
Četvrtak, 2 svibnja 2024
spot_img

Hrvatska reprezentacija sportskog ribolova na moru odnijela broncu

Hrvatska reprezentacija u ribolovu na moru pod vodstvom Milana Rukavine osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Irskoj. Natjecanje je održano od 4. do 11. studenog 2023. godine u Irskoj, točnije u Crosshavenu, Cork.

Prvog dana natjecanja, pod vodstvom Gospićana Milana Rukavine, vođa ekipe, zauzeo je drugo mjesto u kategoriji broda i deveto pojedinačno. Ovaj izazovan početak natjecanja nije pokolebao duh ekipe, koja se držala trećeg mjesta u ukupnom poretku.

Drugi dan bio je prekretnica za ekipu, a posebno za kapetana Rukavinu. Osvojio je prvo mjesto u kategoriji broda, demonstrirajući svoje vještine i iskustvo. Dodatno, završio je na petom mjestu pojedinačno, što je bila ključna točka preokreta. Hrvatska reprezentacija zadržala se na sjajnom trećem mjestu, pripremajući se za odlučujući dan natjecanja.

Treći dan natjecanja bio je apsolutni trijumf za hrvatsku ekipu. Milan Rukavina, hrabro vodeći brod, zauzeo je prvo mjesto u toj kategoriji, dok se, još impresivnije, popeo na prvo mjesto pojedinačno. Ovaj izniman uspjeh osigurao je Hrvatskoj ekipi brončanu medalju na pojedinačnoj razini. Osvajanje brončane medalje nije samo rezultat kolektivnog truda, već i odraz iznimnih pojedinačnih postignuća. Milan Rukavina, osim što je uspješno vodio svoju ekipu, pokazao je izuzetnu ribolovnu vještinu i taktičko znanje.

Milan Rukavina zahvalio se svojem timu, Hrvatskom savezu za sportski ribolov na moru, Savezu za sportski ribolov na moru Ličko-senjske županije, kolegama iz KŠRM “Bura Karlobag”, Zajednici Sportova LSŽ te Gradu Gospiću na podršci

POVEZANI ČLANCI

Najnovije