17.8 C
Zagreb
16.9 C
Zürich
20.7 C
New York
13.4 C
Buenos Aires
27.9 C
Melbourne
Utorak, 21 svibnja 2024
spot_img

Josip Ćulumović - Autor

Rođen sam 1.5.1973. u Gospiću, djetinjstvo proveo u Perušiću u Lici. Završio sam 1997. Učiteljski fakultet u Zagrebu te od tada radim kao učitelj razredne nastave u OŠ Ivana Gorana Kovačića u Zagrebu. Oženjen sam suprugom Majom i imamo 17-godišnjeg sina Domagoja. Glazba je od srednje škole u fokusu mojih interesa, ali nisam pohađao nikakve glazbene škole, već sam samouko naučio svirati gitaru. 

Primjetio sam da ljudi uopće nisu indiferentni na moje nastupe i prije 6-7 godina počeo sam se baviti stvaranjem moderne kršćanske glazbe. Snimio sam do sada petnaestak studijskih pjesama i trebao bih uskoro objaviti prvi samostalni nosač zvuka.

Uglavnom se bavim duhovnom glazbom svirajući u župi, na klanjanjima te seminarima za evangelizaciju Crkve i duhovnim obnovama. Također sudjelujem i na festivalima moderne kršćanske glazbe. 
Želja mi je kroz glazbu sebe i  ljude dovoditi do najvećih ljudskih vrednota kao što su: Dobrota, Istina, Ljubav i Ljepota, a vjernike do živog susreta s Bogom Ljubavi, Isusom Kristom.

Objave autora: