6.8 C
Zagreb
4.3 C
Zürich
9 C
New York
16 C
Buenos Aires
22.7 C
Melbourne
Subota, 27 travnja 2024
spot_img

Slavonia band započeo svoju mini turneju u Švicarskoj nastupom u Sankt Gallenu

Ne dirajte mi ravnicu… Slavonia band oduševio svojim nastupom u Sankt Gallenu

Svoju mini turneju u Švicarskoj, Slavonia band započeo je u petak, 6. listopada u istočnom gradu Švicarske, Sankt Gallenu.

Na adresu Letzistrasse 3, u prostorije nogometnog kluba Ban, u petak su pohrlili Hrvati i iz drugih krajeva Švicarske – svi oni koji znaju da je ondje gdje nastupa Slavonia band zagarantirana dobra zabava.

A oni ih ni ovaj put nisu razočarali. Svojim iznimno bogatim repertoarom, započevši šetnju pjesmama kroz domovinu, odmah su privukli plesače koji su se na prostoru za ples zadržali cijelu večer.

Domaćica Eva Tomić, koja je početkom svibnja 2017. g. preuzela vodstvo ovih prostorija, sa svojom ekipom potrudila se da svi budu brzo posluženi. Na jelovniku su se između ostalog pronašli domaći specijaliteti, odojak i ćevapi u lepinji.

Veseli Slavonci potvrdili su i ovaj put da su više od tamburaškog sastava. Uz njihove pjesme plesali su mladi, oni malo stariji i oni najmlađi.

Neumorno su zabavljali i odlično je raspoloženje potrajalo cijelu večer. Pjevalo se i plesalo do sitnih sati.

Svojim nastupom Slavonia band najavio je odličnu zabavu večeras u Baaru, gdje uz Slavonske Lole i Adrijanu Baković nastupa na jubilarnoj obljetnici koju organizira Slavonac Zug ’97.

….jer ja ću se vratiti…

POVEZANI ČLANCI

Najnovije